Jason Mendez / Everett / Profimedia
Objavila u svom showu

Nakon objave da se razvodi, glazbenica otkrila: 'Bolujem od depresije'

Demi Lovato i njezina kolegica Kelly Clarkson pričale su o važnosti mentalnog zdravlja. Tijekom razgovora Kelly je otkrila da boluje od depresije.

Glazbenica Kelly Clarkson razgovarala je sa svojom kolegicom Demi Lovato u svojoj emisiji naziva 'The Kelly Clarkson Show'. Tijekom razgovora dotakle su se i goruće teme mentalnog zdravlja, a tada je Clarkson iznijela informaciju o vlastitim problemima. "Obožavam kod tebe to što si toliko otvorena po pitanju mentalnog zdravlja jer i ja imam slične probleme, bolujem od depresije", rekla je 38-godišnja Kelly.

Zdravstveni problemi i razvod

Dodala je da su neki ljudi ranjiviji od ostalih pa je važno iznijeti vlastite borbe kako bi se pomoglo nekome tko je usamljen. "Ti si bila među prvim mojim uzorima, da nisi toliko hrabra i neustrašiva, ja se ne bi imala na koga ugledati", odgovorila joj je Demi. Kelly je potom ustvrdila da je rad na mentalnom zdravlju dug i zahtjevan proces.

Brandon Blackstock and Kelly Clarkson
Simon Cowell honored with a Star on the Hollywood Walk of Fame, Los Angeles, USA - 22 Aug 2018,Image: 383656853, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia
MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia
Kelly Clarkson i Brandon Blackstock se razvode nakon sedam godina braka.

Kelly Clarkson posljednjih tjedana prolazi kroz težak period

Naime, nedavno je objavljeno i da se razvodi nakon sedam godina braka. Razvod je to koji je šokirao čak i njezine najbliže. Kelly i Brandon Blackstock do zadnjeg dana djelovali su sretno. Što se dogodilo u četiri zida njihovog doma, ne zna se, no poznato je da je glazbenica prije nekoliko tjedana predala papire za razvod braka - nakon niza zajedničkih godina, tijekom kojih su postali i roditelji dvoje djece.

Čitajte i:

Krizna godina braka! Nakon razvoda koji je šokirao Hrvatsku, stigla još jedna tužna vijest

Hrabrost ili ludost: Nitko nije slutio da grca u bolovima, a nakon showa je završila na operaciji

Linker
24. travanj 2024 21:55