Profimedia, Xposurephotos
nije išlo

Nakon njezine prevare mučili su se dvije godine: Glumac ipak objavio da se razvodi nakon 23 godine

Glumac Colin Firth u priopćenju za medije izvijestio je da se razvodi od supruge Livije, ali i da će ostati ujedinjeni u ime ljubavi prema zajedničkoj djeci.

Glumac Colin Firth u priopćenju za medije izvijestio je da se razvodi od supruge Livije, ali i da će ostati ujedinjeni u ime ljubavi prema zajedničkoj djeci.

Dvije godine su prošle otkad je cijeli svijet saznao da je filmska producentica Livia Firth slavnog supruga Colina Firtha (59) prevarila sa svojim prijateljem iz djetinjstva, talijanskim novinarom Marcom Brancacciom. Colin joj je sve oprostio i pokušavali su spasiti brak, no napori nisu urodili plodom te je razvod, čini se, bio neizbježan.

"Ljubazno molimo za privatnost, na ovu temu niti jedno od nas više neće komentirati", stoji na kraju priopćenja za medije.

Ovaj priznati britanski filmski, televizijski i kazališni glumac koji se može pohvaliti i Oskarom, i njegova supruga, filmska producentica Livia Firth zajedno imaju dvoje djece: Luca ima 18, a Matteo 16 godina. On s glumicom Meg Tilly ima i 29-godišnje sina Willa.

U braku su od 1997. godine - već 23 godine i ipak su odlučili napustiti jedno drugo i krenuti svatko svojim putem.

BGUK_1134847 - London, UNITED KINGDOM  -  Celebrity arrivals on the red carpet for 'The Mercy' world film premiere, Curzon Cinema Mayfair, London.

Pictured: Livia Giuggioli, Colin Firth

BACKGRID UK 6 FEBRUARY 2018 

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 362482656, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Linker
29. travanj 2024 23:44