BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Demi se udaje

Nakon niza borbi, stigla ljubav života! Pjevačica se zaručila nakon svega četiri mjeseca veze

Pjevačica Demi Lovato objavila je zaruke s glumcem Maxom Ehrichom. Par je vezu objavio u ožujku, no čini se da su se stvari među njima razvile iznimno brzo.

Glazbenica i glumica Demi Lovato zaručila se za svog dečka Maxa Ehricha nakon četiri mjeseca veze. 27-godišnja pjevačica i dvije godine stariji glumac, zvijezda serije "Young and the Restless", vezu su započeli u ožujku ove godine, no već su, kažu, spremni za veliki korak. Oduševljeno je Demi pristala na prosidbu.

Max, znala sam da te volim otkako sam te upoznala.

Priznala je i da nikad nije osjećala tako bezuvjetnu ljubav te dodala da je spremna i na širenje obitelji. "Teško je to opisati ljudima koji to nisu osjetili, no srećom, mi jesmo. Nikad se nisam osjećala tako bezuvjetno voljeno, sa svima manama. Nikad nisi vršio pritisak na mene da budem išta drugo doli ono što već jesam. Zbog tebe želim biti najbolja verzija sebe. Volim te više nego što riječi mogu opisati i uzbuđena sam što ću započeti obitelj i život s tobom. Volim te", poručila je Demi svom partneru.

Glumac živi zdravo pa je dobar utjecaj na Demi

Da misle ozbiljno od samog početka dovoljno govori i činjenica da su Demi i Max zajedno tijekom proljeća proveli karantenu zbog koronavirusa. Nakon što je to razdoblje prošlo dobro, shvatili su da su u fazi u kojoj njihova veza može biti ozbiljnija. Budući da je Lovato imala zaista teških problema s alkoholom i drogama, svi oko nje sretni su što ima Maxa, koji živi zdrav život. "Dobar je utjecaj na Demi, imaju puno toga zajedničkog", otkrio je izvor blizak pjevačici.

Baš to Demi je dobro došlo nakon teškog životnog perioda, podsjetimo, 2018. godine zamalo je preminula uslijed dramatičnog predoziranja. Uslijedili su mjeseci oporavka od još jedne umarajuće borbe s ovisnostima, a nakon toga stigla je ljubav, možda i za cijeli život.

Čitajte i:

Depresija ju prati cijeli život, no dok ostatak svijeta sad proživljava pakao, ona je nikad jača

Bila je na rubu smrti, jedva se oporavila, a sada uživa u novoj ljubavi: 'Moram sama izboriti bitke'

Bit će zanimljivo: Demi Lovato vraća se na pozornicu godinu i pol nakon predoziranja

Demi Lovato objavila prvu fotografiju na kojoj nije retuširana i namjerno pokazala celulit

Godina liječenja iza Demi Lovato, na majici nosi poruku - sebi

Demi Lovato odgovara na napise: 'Prošla sam prejedanje i nejedenje, ali danas znam da sam više od svojih kilograma'

Linker
18. travanj 2024 17:37