POSLIJE 23 GODINE BRAKA

Nakon nekoliko pokušaja: Jim Belushi predao papire za razvod od supruge Jennifer Sloan

Nakon nekoliko pokušaja, čini se da je ljubavi između popularnog glumca Jima Belushija i Jennifer Sloan ipak došao kraj. Jim je ovoga petka predao papire za razvod.

Nakon 23 godine braka, zvijezda popularnog sitcoma "Svijet prema Jimu", glumac Jim Belushi, zatražio je razvod od supruge Jennifer Sloan.

Drugi puta u tri godine

Zahtjev za razvod glumac je podnio ovoga petka na Vrhovnom sudu okruga Los Angelesa, a ovo nije prvi put da par planira konačni rastanak.

Čitajte i: Kim Kardashian zaradit će i na krahu četvrtog braka: Razvod vrijedan 2,2 milijarde dolara postaje TV show

Dvojac je, naime, zahtjev za razvod predao još u ožujku 2018. godine kada su prekretnica navodno bile nepomirljive razlike. Tada je razvod zatražila Jennifer, no u međuvremenu su se pomirili i odlučili ostati u braku u kojem imaju dvoje djece - 22-godišnju kći Jamison i 19-godišnjeg sina Jareda.

image
Par se razvodi nakon 23 godine braka.
JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK

Što je ovoga puta presudilo, još nije poznato.

Belushiju je inače ovo treći brak. Od 1980 do 1988. glumac je bio u braku sa Sandrom Davenport s kojom ima sina Roberta, a od 1990. bio je dvije godine u braku s Marjorie Bransfield.

Glumac je Jennifer upoznao 1997. godine na setu filma "Retroaktivnost", kada mu je ona bila asistentica, a već godinu dana kasnije par se zakleo na vječnu ljubav.

Linker
22. travanj 2024 16:26