u najboljem društvu

Nakon najtežeg perioda, prijatelji i novi dečko pružili su joj utjehu: Ivana Mišerić na špici najljepše nosi - osmijeh

Jedna od omiljenih radijskih voditeljica koju trenutno imamo prilike vidjeti i na malim ekranima, Ivana Mišerić, u prijateljima i novoj ljubavi pronašla je utjehu nakon preranog odlaska majke.

Proteklih je godinu dana bilo iznimno turbulentno i teško u životu radijske voditeljice Ivane Mišerić. Osim što je prekinula dvogodišnju vezu sa suosnivačem hrvatsko-slovenske tvrtke Bellabeat Sandrom Murom, što je uistinu prava bol shvatila je nekoliko mjeseci kasnije kada joj je preminula majka. "Neviđeno je teško pomiriti se s činjenicom da je više nema. Sve je pohranjeno u meni, čuvam svaki detalj i ničemu ne dam da ode jer ništa drugo nemam”, rekla je Ivana i majci javno posvetila nježne riječi.

Ivana Mišerić prvi put progovorila o velikom gubitku: ‘Da mi je s tobom još samo tri minute‘

„Čekam da prodišem. Glas, pozivi...tvoja blagost postojanja mi u ovom trenu najviše nedostaju. Otišla si brzinom svjetla. I tiho, kako si i živjela. Zato te valjda sada tražimo u Suncu. Život se tako nenadano ugasi i da mogu, toliko toga bih sada više. Da mi je samo još 3 minute. Sve dajem! Svaki trenutak je dragocjen. Vidim to. Bila si i ostat ćeš najbolja mama. Vidimo se jednom na ljepšem mjestu. Volim. Beskrajno. Budi mi u miru, Bubica... i smij se", napisala je među ostalim tada uz njihove zajedničke fotografije.

U periodu najvećeg žalovanja najviše su joj pomogli razgovori s novim životnim partnerom, povratak na posao i kolege s kojima se druženje nastavlja i nakon radnog vremena. S jednim od najdražih kolega s Otvorenog radija, Brunom Bucićem, uživala je na zagrebačkoj špici, a rado su i pozirali Glorijinoj fotografkinji.

image
FOTOGRAFIJE: MAJA JUROVIC/CROPIX
image
Ivana Mišerić i Bruno Bucić
FOTOGRAFIJE: MAJA JUROVIC/CROPIX

Osim aktualija, prokomentirali su i Ivanin nedjeljni nastup u showu 'Tvoje lice zvuči poznalo All stars' koji joj je, kako je rekla, također puno pomogao da prevlada tugu. Punom parom vježba za nedjeljni nastup kada će utjeloviti divu Beyonce dok je još bila članica skupine Destiny's Child.

Linker
19. travanj 2024 06:48