ponovno slobodna

Nakon mučnog razvoda Mary-Kate Olsen prsten zamijenila modnim dodatkom od nekoliko dolara

Mary-Kate Olsen i Oliver Sarkozy u brak su stupili 2015. godine, nakon trogodišnje veze, a razvod koji je Mary-Kate pokušala ostvariti usred pandemije Covida-19 bio je sve samo ne lagan. Nakon duljeg izbivanja u javnosti, prošetala je s tajanstvenim prijateljem i novim modnim dodatkom.

Mary-Kate Olsen i Oliver Sarkozy prije pet su mjeseci okončali svoj brak, što je iznenadilo brojne obožavatelje bivše glumice i današnje influencerice i poduzetnice koja je sa sestrom Ashley sagradila malo modno carstvo.

Mary-Kate, koja zaista nije imala sreće, pridobila je naklonost javnosti, pogotovo nakon što su u javnost iscurili dokumenti koji su pokazali da su poduzetnici zahtjev za razvod i molba kojom je htjela osigurati da ju suprug ne izbaci iz stana, odbijene zbog pandemije.

image
Mary-Kate i Sarkozy vjenčali su se 2015. godine, nakon tri godine veze
FOTOGRAFIJE: MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nakon nekog vremena, Mary-Kate ipak je uspjela podnijeti zahtjev za razvod, no ostala je bez stana. Zahvaljujući dobrom predbračnom ugovoru, tvrtka koju ima sa sestrom Ashley ostala je netaknuta.

Šukalo se kako su 33-godišnja Mary-kate i 50-godišnji Olivier imali problema u braku dulje vrijeme, što zbog činjenice da on nije htio imati još djece, što zbog poziva koji je uputio bivšoj supruzi.

image
Mary-Kate i Olivier u danima sreće
FOTOGRAFIJE: MATT AGUDO/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA MATT AGUDO/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Naime, kad je 'eksplodirala' vijest o širenju Covida-19, Sarkozy je pozvao bivšu suprugu s kojom ima dvoje odrasle djece da im se pridruži u njihovom domu, kako bi 'svi bili na okupu', što se Mary-Kate navodno nikako nije svidjelo.

Mjesecima nakon raspada braka i razvoda koji je navodno bio mučan, Mary-Kate držala se dalje od očiju javnosti, a protekli se tjedan napokon pojavila na ulicama New Yorka, u društvu prijatelja.

image
Mary-Kate u šetnji s tajanstvenim prijateljem
FOTOGRAFIJE: THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Portal In Style primijetio je kako je Mary-Kate vjenčani prsten zamijenila jednim drugim modnim dodatkom i tipičnom uniformom njujorških kulerica koje su spremne za nova upoznavanja - pristupačnom vunenom kapom.

image
FOTOGRAFIJE: THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Izvori kažu da je spremna ponovno uskočiti u ljubavne vode.

01 - Modified: 2021-01-18 15:53:56 - Feat.: 1 - Title: Nakon osam mjeseci odugovlačenja nisu više mogli čekati - razveli su se preko Zooma
01 - Modified: 2021-01-18 15:53:56 - Feat.: 1 - Title: Nakon osam mjeseci odugovlačenja nisu više mogli čekati - razveli su se preko Zooma
Linker
15. prosinac 2022 01:24