Elder Ordonez / Splash News
DALEKO OD SLAVE

Nakon ljubavnog kraha dosta joj je svega: 'Uzet ću pauzu od glume i imati farmu koza'

Nedavno je otkriveno da je pukla ljubav između nje i slavnog redatelja, a sada je slavna glumica priznala da joj je potrebna pauza od glume – idealno na nekoj farmi s kozama.

Dobitnica Oscara Jennifer Lawrence (27) izjavila je u intervjuu za magazin Elle da se želi malo odmoriti od glume i, zapravo, pobjeći od života kakav je do sad živjela.

- Želim imati farmu i dojiti koze – odgovorila je glumica na pitanje kakve planove ima za budućnost. Jennifer je već neko vrijeme obožavateljica života na farmi jer je odrastala nedaleko jedne.

- Trebalo mi je samo 15 minuta do farme s konjima pa sam odlazila tamo svaki dan i zamišljala kako ću cijeli život provesti na nekom od takvih mjesta – priznala je glumica koja se proslavila ulogom u filmu "Silver Linings Playbook" za koju je nagrađena Oscarom. I dok ona ima u planu usporiti i maknuti se iz svijeta glume, iduće godine neće nedostajati njezinih projekata.

EXCLUSIVE: Jennifer Lawrence is seen getting support from her mother Karen Lawrence followhin her split from boyfriend of one year director Daren Arofnosky they spotted walling their dogs in New York city
<P>
Pictured: Jennifer Lawrence, Karen Lawrence
<B>Ref: SPL1629238  261117   EXCLUSIVE</B><BR/>
Picture by: Elder Ordonez / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Elder Ordonez / Splash News

Na proljeće stižu "Red Sparrow" i "X-Men: Dark Phoenix", a radi i na scenariju sa svojom prijateljicom Amy Schumer, ali sa svojim strastvenim projektom se ne žure pa još nisu poznati nikakvi detalji. Posljednji film koji smo mogli gledati s njom u glavnoj ulozi bio je misteriozan triler "Mother!" na kojem je radila s redateljem Darrenom Aronofskyjem, sada već bivšim dečkom. Par se zaljubio upravo na setu tog filma, a u listopadu ove godine, istog mjeseca kada je film stigao u kina, su prekinuli.

Jennifer Lawrence and Darren Aronofsky attend the New York Premiere of Paramount Pictures
Profimedia, Uppa entertainment
Jennifer Lawrence i Darren Aronofsky na premijeri filma mother!

Linker
18. travanj 2024 05:51