Kylie Minogue i dečko
 Profimedia, Face To Face A
U LJUBAVNOM ZANOSU

Nakon kiše, dolazi sunce: 365 dana od ljubavnog brodoloma, opet joj se osmjehnula sreća

Kylie Minogue u veljači 2017. proživljavala je najteže trenutke u životu, a onda su je 365 dana nakon toga prijatelji odlučili upoznati s čovjekom s kojim je opet upoznala ljubav.

Prošla godina za Kylie Minogue je bila teška - dobila je živčani slom nakon što je bila prisiljena raskinuti zaruke s 19 godina mlađim dečkom Joshuom Sasseom, no brzo je došao i muškarac s kojim je u ljubavnom zanosu. Riječ je Paulu Solomonsu, kreativnom direktoru britanskog GQ magazina i GQ Style magazina. Otkako je ušao u njezin život, Kylie ne prestaje objavljivati fotografije gdje je u pravom ljubavnom ushićenju dok ga grli i ljubi.

Birthday girl

Objavu dijeli Kylie Minogue (@kylieminogue)

Pjevačica je na Instagram Storyju objavila fotografiju na kojoj je u potpunosti opijena od ljubavi i sreće. Fotografija je snimljena na krovu zgrade u New Yorku, a ona je kraj nje napisala 'I Love NY'. Zajednički prijatelji upoznali su ih u veljači ove godine. Najprije su leptiriće uspješno su skrivali od medija, no sada su otpustili kočnice. Ovaj izabranik njezinog srca je mlađi od nje. Pjevačica ima 50 godina, dok kreativni direktor ima 43.

Kylie Minogue (kylieminogue / 02.07.2018): I ‚ůßÔ?č NY
Profimedia, Face To Face A
Kylie Minogue i dečko

'Džepna Venera' otvoreno je govorila o dramatičnom prekidu veze sa zaručnikom, britanskim glumcem Joshuom Sasseom u veljači 2017. Tada ga je izbacila iz svog londonskog stana, nakon što su do nje došle glasine da se previše zbližio s glumicom Martom Milans. Za The Sunday Times je priznala da je tada doživjela živčani slom, a potom je s dvije prijateljice od svega pobjegla na Tajland. 'Bila sam slomljena, samo sam htjela da to prestane. Znala sam da se moram izliječiti, osjećala sam da je moje tijelo ugroženo. Mislim da se to zove živčani slom', rekla je. Čak šest dana na Tajlandu nije apsolutno s nikim razgovarala, kako bi osjetila čisti, neokrnjeni mir. S 30-godišnjem Joshuom se nadala da će zasnovati, no sve je palo u vodu nakon tri zajedničke godine, no nakon što je upoznala novog dečka vratila joj se vjera u ljubav.

Linker
19. travanj 2024 20:57