Hilary Duff sa sinom i dečkom
 Luis/X17online.com
MALENA PRINCEZA

Nakon godinu i pol veze stiže im beba: 'Bit će lijepa i slatka na mamu'

U obitelji Duff se ovih dana slavi: prije tri dana je glumica i pjevačica Hilary Duff postala teta, da bi danas objavila kako očekuje svoje drugo dijete.

Sreću jer će postati majka Hilary Duff je podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu. Uz fotografiju na kojoj pozira s dečkom Matthewom Komom otkrila je da očekuju djevojčicu.

- Matthew i ja smo napravili malenu princezu i ne možemo opisati svoje oduševljenje – napisala je Duff koja iz braka s Mikeom Cormiejem već ima 6-godišnjeg sina Lucu. Djevojčica koju čekaju bit će prvo dijete za 30-godišnju glumicu i njezinog dečka s kojim je od početka 2017. godine.

- Čekamo djevojčicu. Bit će lijepa i slatka baš poput svoje majke – napisao je budući otac na svojem Instagram profilu, a njihova objava sretnih vijesti dolazi samo nekoliko dana nakon što je Haylie Duff, mlađa sestra Hilary Duff rodila djevojčicu Lulu.

Sunday, October 29, 2017 - Hilary Duff packs on the PDA with beau Matthew Koma as they take Hilary's son Luca out for some fun at the farmers market in Studio City. Duff looks amazing in a white tee and skintight grey jeans.
Luis/X17online.com
Luis/X17online.com
Hilary Duff sa sinom i dečkom

Linker
20. travanj 2024 14:12