Trbuh u fokusu

Nakon godine i pol stiže i drugo! Najpoznatija plus size manekenka otkrila sretnu vijest ogrnuta samo košuljom

Ashley Graham poznata je po razbijanju tabua i predrasuda o izgledu tijela i majčinstvu pa ne čudi da je vijest o drugoj trudnoći objavila na poseban način - gola u prirodi.

Američka plus size manekenka Ashley Graham na vrlo upečatljiv način odlučila je sa svojim pratiteljima i javnosti podijeliti da čeka drugo dijete. Graham je fotografirao njezin suprug Justin Ervin i to u tratini blizu šume, a na fotki je ovlaš ogrnuta samo košuljom s trudničkim trbuhom u fokusu.

"Protekla je godina bila puna sitnih iznenađenja, velikih tuga, poznatih početaka i novih priča. Tek počinjem shvaćati ​​i slaviti što ovo sljedeće poglavlje znači za nas", napisala je Graham uz fotografiju.

Čitajte i: SVA BLISTA: Ashley Graham ponovno razbija tabue - svijetu pokazala sina dok doji

Naravno, njezina fotografija izazvala je mnoštvo komentara i čestitki među kojima je bila i ona njezine mame Linde. "Moje srce je puno radosti", napisala je ponosna baka.

Inače, Graham i Ervin već imaju 17-mjesečnog sina Isaaca kojeg su dobili u siječnju 2020. Ranije ove godine Ashley je u intervjuu za Wall Street Journal otkrila da su ona i suprug spremni za još jednu bebu.

"Jučer bih zatrudnjela da mogu. Slučajno sam imala seks bez zaštite dok sam ovulirala samo da vidim mogu li zatrudnjeti dok dojim", ispričala je manekenka.

Također je u listopadu 2020. progovorila i o svom seksualnom životu nakon rođenja djeteta, rekavši: "Mnogo me žena pitalo: 'Jeste li se bojali ponovnog seksa?' Nipošto, a razlog zbog kojeg nisam bio je taj što znam da je moja vagina stvorena za dobivanje djeteta, znala sam da će se vratiti u prvotno stanje. Sve je još uvijek tamo", ispričala je.

Graham je, kaže, i prije bila organizirana, a sada kada je postala majkom, još je više te vrlo dobro balansira posao i majčinstvo.

Čitajte i: Manekenka pokazala ono s čime se brojne majke muče nakon poroda: ‘Možda nisam Bond djevojka, ali...‘

Plus size manekenka je poznata po razbijanju tabua u pogledu izgleda ženskog tijela i onih strana majčinstva o kojima žene ne progovaraju tako često.

Samo nekoliko tjedana nakon što je rodila Isaaca, Graham je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj doji sina, a bez ustručavanja je pokazala i kako realno izgleda kosa nakon porođaja.

"Možda nisam Bond djevojka, ali mogu biti glavni negativac (mlada kosa počela je rasti!)", našalila se Ashley. S njezinom su se objavom poistovjetile mnoge majke koje su je zasule pozitivnim komentarima.

Linker
23. travanj 2024 11:07