nek sve pričeka

Nakon Elle Dvornik još jednu poznatu trudnicu čeka jedan od najstresnijih događaja: 'Hvata me panika, ali bit će što bude'

Naša najpoznatija plus-size manekenka Lucija Lugomer uz to što je u slatkom iščekivanju do dolaska prinove ima još mnoštvo zadatka - jedan od tih je i preseljenje u novi dom.

"Trenutno se borimo s organizacijom, čišćenjem i pospremanjem stvari jer se pripremamo za preseljenje. Jedan dan me hvata panika jer ne razumijem kako ću sve to organizirati, shvatim i da kasnim s mailovima, da bi se voljela vidjeti s prijateljicama i da bi bilo ok da nalakiram nokte i napravim frizuru, a onda s druge shvatim da sam u trećem tromjesečju i da moram popustiti i uživati te da će se sve nekako već riješiti", požalila se Lucija Lugomer koja ima i izvrsno rješenje.

"Prijateljice će razumjeti i pričekati, nokti ionako ne igraju veliku ulogu u mom životu, frizura bila ili ne bila uvijek završi u pundži, mailovi će se poslati i iz kreveta ako je stolica pretvrda za sjedenje po par sati dnevno, a preseljene će se dogoditi ovako i onako, kao god bilo.", nastavlja u sličnom tonu Lucija koja je već sa svima podijelila spol i ime koje su ona i suprug izabrali za dijete.

Za poduzetnika Danijela Grlića Lucija udala 9. lipnja prošle godine u zagrebačkoj crkvi Sv. Blaža, baš onoj u kojoj su se vjenčali i njezini roditelji, a vijest o trudnoći došla je kao poklon za prvu godišnjicu braka.

Vedran Peteh
Lucija i Danijel upravo vjenčani

"Jedno je zaljubiti se u nekoga, drugo je voljeti nekoga, a treće je odabrati baš njega za oca svog djeteta", napisala je u srpnju manekenka i potvrdila da je trudna, dok je u rukama držala bijeli dječji body na kojem na engleskom jeziku, piše: dečko 2015., suprug 2018., otac 2020. Prije braka, Lucija i Danijel u vezi su bili četiri godine.

Linker
19. travanj 2024 10:36