sreća je velika

Nakon dugogodišnje veze, poznati par potvrdio da čeka prinovu!

Hollywodska glumica Ashley Greene i njezin suprug Paul Khoury nakon četiri godine braka očekuju svoje prvo dijete, a kazali su kako su već počeli s pripremama.

Nakon gotovo deset godina veze, glumica Ashley Greene i australska televizijska zvijezda Paul Khoury potvrdili su lijepu vijest - da uskoro stiže prinova. Naime, glumica poznata po svojoj ulozi Alice Cullen u filmovima Sumrak sage i Khoury zaručili su se 2016., tri godine nakon što su po prvi puta uhvaćeni u šetnji Los Angelesom.

Prilikom zajedničkog putovanja na Novi Zeland, Khoury je kraj poznatih slapova Bridal Veil Falls zaprosio američku glumicu koja se ubrzo pohvalila zarukama, i to putem Instagrama.

"Ovo je najljepši trenutak kojem sam se uopće mogla nadati. Uspio si me učiniti najsretnijom ženom sna svijetu. Jedva čekam da ti pokažem svoju nepokolebljivu ljubav koja će trajati do kraja života", navela je glumica u opisu objave.

image

Par se vjenčao 2018. godine u San Joseu u Kaliforniji.

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Par se vjenčao 2018. godine u San Joseu u Kaliforniji, a kada su morali odlučiti tko će prvi izgovoriti svoje zavjete, igrali su kamen-škare-papir. Glumica je nedavno u Intervjuu za People kazala kako se ona i njezin supružnik raduju osnivanju obitelji.

"I Paul i znamo da će se to u nekom trenutku dogoditi, a i naši su nas roditelji već počeli poticati na dijete", kazala je.

Čitajte i: Robert Pattinson progovorio o problemu koji ga muči: ‘Morao sam uzeti valium‘

image

Green je najpoznatija po svojoj ulozi Alice u filmovima Sumrak sage.

JOE KLAMAR/AFP/PROFIMEDIA

Greene je tada priznala i kako su ona i Khoury već počeli raditi na promjeni svojih rasporeda kako bi pronašli vremena za novoga člana obitelji.

"Naši su životi prilično ubrzani pa se nastojimo što bolje pripremiti", priznala je te kazala kako je spremna za novo poglavlje u svome životu, a sada im se želja konačno ispunila.

Linker
16. travanj 2024 13:25