Pokazala fotke

Nakon dobrog izlaska i malo tekile, vjenčali se u kožnjacima sa sunčanim naočalama

Spontani mladenci usred noći, nakon tuluma su odlučili posjetiti neku od kapelica u gradu koji nikad ne spava.

Nakon što su se vjenčali u ludoj noći u Las Vegasu Kourtney Kardashian i njen odabranik Travis Baker otkrili su kako je njihov veliki trenutak izgledao. Zavjete su izmijenili u kapelici pred imitatorom Elvisa, a bili su odjeveni u kožne jakne sa sunčanim naočalama. Mladenka je imala žuti topić s velikim križem, dok je mladoženja ispod kožnjaka imao samo tetovaže.

"Jednom davno, u dalekoj, dalekoj zemlji (Las Vegas) u dva ujutro, nakon dobrog izlaska i malo tekile, kraljica i njen zgodni kralj izašli su u jedinu otvorenu kapelicu s Elvisom, te se vjenčali (bez dozvole). Praksom do savršenstva", napisala je Kourtney šaljivo uz niz fotografija nje i njenog 'supruga' snimljenih u kapelici.

Čitajte i: Sve su šokirali! Tajno vjenčanje para koji uvijek iznenadi na crvenom tepihu

Time je sestra Kardashian otkrila ključne detalje o kojima su američki mediji samo nagađali. Dakle ona i bubnjar benda Blink 182 nisu imali pripremljene dozvole za brak, nego su se na veliki korak odlučili spontano usred noći.

Završetkom objave Kourtney je dala naslutiti da će vjenčanje ponoviti, a ovo im je bila samo 'praksa'.

Šala i zabava

image

Kourtney i Travis na Grammyjima su bili elegantni.

UPI/PROFIMEDIA

"Ideja o vjenčanju proizašla je iz šale i zabave. Bili su vani u nedjelju navečer nakon dodjele Grammyja, popili nekoliko pića te odlučili samo otići u kapelicu i vjenčati se. Malo su se previše zabavili u Vegasu i mislili da će to biti duhovito", kazao je izvor blizak paru. Isti izvor odmah je potvrdio da veseli mladenci razmišljaju i o formalnijoj ceremoniji.

Čitajte i: Kourtney i Travis opet će pred oltar: Nakon one u Vegasu, slijedi i službena ceremonija

"Travis i Kourtney planiraju se zakonski vjenčati. Usredotočili su se na dijete, ali plan je ipak da se vjenčaju do kraja ove godine", dodao je.

Linker
15. travanj 2024 18:24