Getty Images
JOŠ JEDAN PREKID

Nakon deset godina veze napustila zaručnika i zatražila zabranu pristupa da zaštiti sina

Iako su djelovali kao savršeni par, čini se da iza njihova četiri zida nije baš sve bilo idealno.

Proslavila se kao jedna od finalistica showa American Idol 2004., iza sebe ima tri objavljena studijska albuma te nekoliko filmova, od kojih joj je najpoznatiji "Dreamgirls" za koji je dobila brojne pohvale. Ipak, Jennifer Hudson (36) daleko je od djevojke koja ima život iz snova. Nakon deset godina zajedničkog života sa zaručnikom Davidom Otungaom (37), bivšim profesionalnim hrvačem, američka pjevačica i glumica odlučila se rastati od njega te zatražila zabranu pristupa.

AdMedia / Splash News
David Otunga i Jennifer Hudson sa sinom prošle godine

Njezin glasnogovornik potvrdio je da se par već nekoliko mjeseci rastaje i pokušava dogovoriti oko skrbništva te naglasio kako je njezin zahtjev za zabranu pristupa predan isključivo kako bi zaštitila njihovog sina Davida Jr.

Bivši hrvač i pjevačica dobili su sina 2009., godinu dana nakon što su se zaručili, a uskoro nakon toga u njezinoj obitelji dogodila se velika tragedija od koje se ona godinama oporavljala. Samo mjesec dana nakon njihovih zaruka, u obiteljskom domu u Chicagu ubijeni su njezina majka Darnell Donerson, brat Jason Hudson te sedmogodišnji nećak Julian King, a za ubojstva je kasnije osuđen njezin bivši šogor. Jennifer Hudson tada je naglašavala kako je zaručnik i sin održavaju na životu, ali prve godine bile su za nju izrazito teške.

MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 17:  Jennifer Hudson arrives during The Voice UK 2018 launch photocall at Media City on October 17, 2017 in Manchester, England.  (Photo by Anthony Devlin/Getty Images)
Getty Images
Jennifer Hudson prošlog mjeseca u Manchesteru na predstavljanju nove sezone showa The Voice

Ipak, čini se kako niti u svojem domu nije imala sigurnost koju je tražila s obzirom na to da je zatražila zabranu pristupa. Njezin sada već bivši zaručnik tvrdi kako se iza tog zahtjeva skriva njezina želja da dobije skrbništvo, iako su sve činjenice, kako on smatra, na njegovoj strani.

- David Otunga već nekoliko tjedana pokušava dogovoriti na koji način će podijeliti skrbništvo, ali Jennifer Hudson nije surađivala. Kada je shvatila da će njemu biti dodijeljeno skrbništvo jer ona ganja karijeru po cijelom svijetu, odlučila je zatražiti zabranu pristupa kako bi dobila prednost u parničnom postupku – stoji u izjavi za medije bivšeg hrvača. Njegov odvjetnik naglasio je da Hudson smatra kako će svojeg bivšeg zaručnika lako optužiti za nasilje s obzirom na njegovu karijeru te da očekuju kako će na sudu glumiti žrtvu.

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 03:  Actress/singer Jennifer Hudson (L) and David Daniel Otunga Jr. attend the premiere Of Universal Pictures'
Getty Images
Jennifer Hudson sa sinom prošle godine na premijeri filma "Sing"

Još u travnju ove godine pjevačica je tvrdila da su sretni, ali svejedno nisu planirali vjenčanje.

- Nigdje nam se ne žuri. On ne ide nikamo – izjavila je u emisiji voditeljice i komičarke Ellen DeGeneres.

Linker
20. travanj 2024 12:53