Maja Jurović
Svadbena zvona

Nakon cijelog desetljeća veze, došao i 'taj dan': Poznati domaći par otkrio nam je detalje vjenčanja

Pred osnivačem Fashion.hr-a Vinkom Filipićem  (39) i direktoricom marketinške agencije te bivšom manekenkom Sanelom Seferagić (32), najveći je  izazov – organizacija vlastitog vjenčanja. 

Pred osnivačem Fashion.hr-a Vinkom Filipićem  (39) i direktoricom marketinške agencije te bivšom manekenkom Sanelom Seferagić (32), najveći je  izazov – organizacija vlastitog vjenčanja. 

Kako nam je otkrio prvi čovjek vodećeg modnog događanja u Hrvatskoj, svadba je predviđena za 23. kolovoza, a svečani događaj održat će se u bajkovitom ambijentu Klovićevih dvora u Zagrebu.

- Za sada znamo samo datum i lokaciju jer se od silnih obaveza još nismo stigli pozabaviti drugim detaljima. Znate kako se kaže: "U postolara su najgore cipele" - kažu kroz smijeh budući mladenci, koji su se na ovaj veliki korak odlučili još prije pet godina. Vinko je Sanelu tada zaprosio na poseban način - na jednoj planini u inozemstvu, kamo ju je odveo na romantično putovanje u dvoje.

zagreb 23.10.2015
vinko filipic i sanela seferagic, moj dom
na slici:
foto vedran peteh
Vedran Peteh

- Kad sam se zaručio sa Sanelom, nadao sam se da ćemo se vjenčati u roku od godine dana. No, posao nas je odvukao od oltara – šali se Vinko, čija ljubavna priča sa Sanelom traje od 2009. a povezala ih je, dakako, moda. Godinu prije nego što su prohodali, upoznali su se u Zadru na Fashion.hr. - koji je Vinko organizirao, a Sanela je na njemu nosila revije.

Vinko Filipic i djevojka Sanela Seferagic / Spica / Zagreb 07.11.2009 / foto: Maja Jurovic
Maja Jurović
Prije 10 godina, na samom početku veze

Njihova veza od prvog je dana bila veoma ozbiljna jer su već dvije godine kasnije počeli zajednički život, u 120 četvornih metara velikom stanu u urbanoj vili u Gornjoj Dubravi, koji su skupa i uredili.

- Kad smo prvi put došli vidjeti stan, bio je svibanj, sve je bilo zeleno i mirisno, a pogled s terase na Dotrščinsku šumu ostavio nas je bez daha – opisala je Sanela svojedobno njihov dom, u kojem će od kolovoza živjeti kao bračni supružnici.

zagreb 23.10.2015
vinko filipic i sanela seferagic, moj dom
na slici:
foto vedran peteh
Vedran Peteh

Da će vjenčanje Sanele i Vinka biti društveni događaj na razini Fashion.hr ne treba niti sumnjati. Vinko, koji je odrastao na Braču, u svijetu je mode već skoro dvadesetak godina. Još kao student turizma i kulture na Filozofskom fakultetu u Zadru, počeo se baviti manekenstvom, a njegov životni projekt, Fashion.hr, godinama je glavni modni događaj na ovim prostorima.

Bipa Fashion.hr / Zagrebacki velesajam / Zagreb 24.10.2018. / foto: Davor Matota / Vinko Filipic i Sanela Seferagic
Davor Matota
Prošle godine na Bipa Fashion.hr

I Sanelino je modno iskustvo vrlo dragocjeno: prvu reviju nosila je sa 16 godina, a do njezine 22., kada je u Opatiji upisala Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, prošetala je svim važnijim modnim pistama, od Pariza do New Yorka i Milana. Otkako su postali par, Sanela i Vinko jedan su drugom najveći oslonac u poslu te su skupa osnovali i PR i event agenciju Red koja je organizirala brojna događanja. Sada je na redu - njihovo vjenčanje.

Spica / Zagreb 02.03.2019. / foto: Maja Jurovic / Vinko Filipic i Sanela Seferagic
Maja Jurović
U ožujku ove godine uhvatili smo ih na špici

Linker
26. travanj 2024 23:44