CROPIX
Ljubav cvjeta

Nakon bračnog brodoloma, ponovo pred oltar: Bivša Mamićeva supruga zaručila se za novog dečka

Iako nakon rastave s bivšim nogometašem, trenerom i sportskim direktorom nije vjerovala da će joj se dogoditi ljubav, Vanja Horvat sada je već dvije godine u novoj vezi s Mladenom Veberom, s kojim se nedavno i zaručila.

Vanja Horvat, koja je 17 godina bila u braku s bivšim nogometašem, trenerom i sportskim direktorom Zoranom Mamićem, okrenula je novu životnu stranicu. Iako se nakon rastave s Mamićem opirala ljubavi, srce joj je osvojio Mladen Veber, dopredsjednik Uprave Stanić Grupe.

Kako je otkrila u IN Magazinu, nedavno se zaručila s novim dečkom, ali joj se s vjenčanjem ne žuri. "Svi oko nas, da, znaju nas pitati, nama se ne žuri. Tko zna, možda s vremenom, sad smo mali korak napravili prema tome, a dalje ćemo vidjeti. Nismo ni jedno ni drugo od nekakvih formalnosti i papirologije. Ako se voliš, voliš se i bez papira", sigurna je Vanja.

Osim što je u sretnoj vezi, Vanja je posvećena djeci, unucima i poslu.

Sa svojim životnim partnerom i prijateljicom Eminom Šokotom vodi tvrtku koja se bavi distribucijom dodatka prehrani na bazi zeolita koji najučinkovitije organizam oslobađa štetnih tvari.

"Radimo analize povrća - koliko je kontaminirano, koliko ima na sebi toksina i štetnih stvari za naše zdravlje, ali i istraživanja u poljoprivredi i stočarstvu", objasnila je Vanja koja je i strastvena jahačica konja, kolumnistica i poduzetnica.

''Kad je moja kobila oboljela, završili smo na veterini, dobila je kolike, od toga konji umiru i mene je mučilo zašto se to ponavlja. Tada sam prvi put otkrila zeolit i od tada pa do danas nismo više posjetili veterinu'', dodala je.

Zagreb Hipodrom 13122019
Vanja Horvat ex Mamic i Emina Sokota
Foto Mario Kucera
Mario Kučera

Za magazin Gloria otkrila je da su ona i Emina zapravo vrlo slične i da se odlično nadopunjuju u poslu. Osim toga, neki zdravstveni problemi u obitelji natjerali su je da se zapita kako može pomoći onima oko sebe:

"Mama je prije pet godina oboljela od Alzheimera i tata je danonoćno uz nju. Vrlo često se čujem i sa sestrom Jasenkom, koja je nakon smrti svog supruga, bivšeg rukometnog reprezentativca Iztoka Puca, ostala živjeti u Miamiju. Te su me bolesti u obitelji prizemljile i učvrstile u želji da pridonesem zdravlju i prevenciji bolesti svima kojima mogu. Ne znam što bih dala da me mama može prepoznati, zagrliti... I da je moj voljeni šogor s nama", rekla je.

I ona i njezin novi partner iza sebe imaju jedan brak, no to ih nikako ne sprječava da ponovno uplove u bračnu luku. "Za mene je to nešto što je zapravo vrhunac, a dalje ništa ne trebamo ni napraviti. Baš taj osjećaj pripadnosti, od prvog dana smo se baš našli. Imamo toliko zajedničkih stvari, tema, smijeha. Jedino je bitna tu ljubav, ako nema ljubavi, onda sve drugo pada u vodu", otkrila je Vanja koja iz braka s Mamićem ima sina Brunu i kćer Ninu, a 2018. je postala i baka malene Vite koju je Nina dobila s dečkom Josipom Jakopecom.

Linker
20. travanj 2024 07:40