Ewan Mcgregor i Mary Elizabeth Winstead na premijeri nove sezone serijala "Fargo"
 Profimedia, Insight Media
Oduvijek je bio 'slab' na glumice

Nakon 22 godine braka: On ljubi kolegicu sa seta, njegova supruga skinula vjenčani prsten

Iako se nekoliko puta našao na tapeti zbog navodnog preljuba, škotski glumac svaki put bi se 'izvukao', ali ovog puta njegova naklonost kolegicama sa seta 'koštala' ga je 22-godišnjeg braka.

Iako se o njegovom braku s francuskom produkt dizajnericom Eve Mavrakis (51) često pisalo kao jednom od najstabilnijih u Hollywoodu, a on je bio na glasu kao obiteljski čovjek, glumac Ewan McGregor razveo se nakon više od dva desetljeća braka - i već ljubi drugu. Škotski glumac našao se u centru pozornosti nakon što je The Sun objavio fotografije na kojima ljubi kolegicu iz serijala "Fargo", glumicu Mary Elizabeth Winstead. Par je odlučio izaći na spoj u jedan londonski restoran, a njihova neopterećenost time hoće li ih netko vidjeti dala je naslutiti da veza nije nova te da je njegov brak gotov. Ewan McGreorg i Eve Mavrakis uspješno su skrivali razvod još od svibnja ove godine - sve dok njega nije razotkrio romantičan poljubac, a nju vjenčani prsten koji više ne nosi.

Los Angeles, CA  - Eve Mavrakis is seen with no rings on her left hand just one day after the breaking story about her husband Ewan McGregor cheating on her with his 'Fargo' co-star. Eve seemed distressed as she went for a walk in a local park while having a heated conversation on the phone.

Pictured: Eve Mavrakis



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 353646473, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Sada već bivša supruga škotskog glumca Eve Mavrakis

Istog dana kada su se medijima proširile fotografije novog para, Eve je viđena u šetnji Santa Monicom: skrivala se ispod šešira i crnih sunčanih naočala, ali nije prošla nezamijećeno - prvenstveno jer su svi primijetili da vjenčanog prstena više nema. Par se upoznao na setu drame Kavanagh QC, kratko prije nego je Ewan postao popularan zahvaljujući ulozi u filmu "Trainspotting", a uskoro nakon toga su se i vjenčali. Prije nego je upoznao Eve, Ewan je volio "šarati" pa je tako 2012. godine u Graham Norton Showu priznao da ne pamti broj žena s kojima je spavao prije nego je upoznao svoju suprugu.

- Odmah sam znao da želim biti s njom i to na drugačiji način od onog kako sam bio s mnogim ženama do tog trenutka. I nisam bio u krivu, dobro sam odlučio – izjavio je tad glumac koji je sa svojom bivšom suprugom u njihovom domu u Los Angelesu odgajao četiri kćeri.

Ewan McGregor and Eve Mavrakis arriving at the 86th Academy Awards held at the Dolby Theatre in Hollywood, Los Angeles, CA, USA, March 2, 2014., Image: 353665131, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
Profimedia, Abaca
Ewan McGregor sa suprugom Eve na dodjeli Oscara 2014. godine

Njihov brak nisu poljuljala ni šuškanja o njegovim aferama: 2001. godine demantirao je ljubovanje s glumicom Nicole Kidman s kojom je glumio u mjuziklu "Moulin Rouge", a 2010. godine kružile su glasine da je ponovno nevjeran, ovog puta s francuskom glumicom Melanie Laurent, kolegicom na filmu "Beginners". I dok je njima uspio odoljeti, čini se kako ga je Mary Elizabeth Winstead potpuno osvojila na snimanju serijala "Fargo" u kojem glume zaljubljeni par, a zbog nove ljubavi i ona se razvela. Prije četiri mjeseca objavila je da su se ona i njezin suprug Riley Stearns razišli nakon sedam godina braka, ali da će i dalje ostati prijatelji.

11 May 2017 - North Hollywood, California - Ewan McGregor, Mary Elizabeth Winstead. FX's
Profimedia, Insight Media
Ewan Mcgregor i Mary Elizabeth Winstead na premijeri nove sezone serijala "Fargo"

Linker
22. travanj 2024 21:31