čestitke se samo nižu..

Najveća sreća u obitelji Zdenke Kovačiček: Postala je baka Maksa Domagoja

Tina Kovačiček, kći jedinica proslavljenje glazbenice, rodila je dječaka prije dva tjedna, a slavna baka ne može dočekati trenutak kada će maleni prepoznati njezino lice i glas.

Glazbenoj divi Zdenki Kovačiček (77) ostvarila se jedna od najvećih životnih želja – postala je baka dječaka Maksa Domagoja kojeg je prije dva tjedna na svijet donijela njezina kći jedinica, novinarka Tina Kovačiček (38). Dječak je plod njezine ljubavi s jednim od najpoznatijih street-art umjetnika, Borisom Baretom.

Glazbenica je s puno emocija pratila kćerinu trudnoću jer osim što je kao jedinica iznimno vezana za nju, i sama je rodila u dobi od 39 godina pa je dodatno oživjela stare uspomene.

image
Tina Kovačiček i Boris Bare
NERA SIMIC/CROPIX

"Moja najhrabrija odluka bila je da postanem majka s 39.godina. Tada sam shvatila da mi je kucnuo čas i bilo je to - sad ili nikad. I baš me bilo briga što će drugi o tome reći ili misliti, jer mi, htjeli to priznati ili ne, ipak živimo u društvu tradicionalnih vrijednosti. Dobro sam učinila, jer bih bez Tine i iskustva majčinstva bila nesretna žena", rekla je nedavno za Gloriju.

Neuništiva Zdenka Kovačiček: ‘Moj život je kaos u kojem se muškarci nisu mogli snaći

Glazbenica je ispričala i kako joj je bilo najvažnije da bude uz nju te da je razmišljala o prestanku karijere.

„Ništa mi nije bilo važno u životu osim nje. Bila sam spremna svega se odreći, međutim nakon tri godine ona je sa mnom krenula na turneju po SSSR-u i, kada sam vidjela da i ona uživa u tome, odlučila sam nastaviti s karijerom. Eto, Tina je sad novinarka i nagovorila me i da pišem autobiografiju, a dogovaram i snimanje dokumentarca o svom životu. Imam puno materijala sa svojih turneja i moram vam priznati da ne volim gledati kako sam izgledala prije 30 godina. Svoj život i karijeru doživljavam drukčije od drugih. U životu su mi se događale i ružne i lijepe stvari i sve te događaje ću zabilježiti” izjavila je nedavno Zdenka Kovačiček.

U obitelji se već šale kako će maleni biti umjetnik, naime, osim bake koja je već desetljećima jedna od najznačajnijih osoba hrvatske glazbene scene, dječakov otac koji je također umjetnik, rođak je slavnog Gorana Bareta pa Maks Domagoj ima odlične genetske predispozicije za umjetničku karijeru.

Zdenka Kovačiček zbližila se s Norom: ‘Udomite crne, starije i hendikepirane ljubimce, ljubav vraćaju višestruko‘

Linker
17. travanj 2024 14:51