LUJO KUNČEVIĆ I SARA SPINČIĆ

Najveća sreća domaćeg para: Na Instagramu otkrili da im je stigao sin, od veselja ne prestaju objavljivati fotke

Nakon dvije godine ljubavi, zagrebački glumac i manekenka prošloga su petka dobili svoje prvo dijete, a prinovom i sretnim vijestima pohvalili su se na društvenim mrežama

Glumac Lujo Kunčević (30) i manekenka Sara Spinčić (23) postali su roditelji dječaka Leona, a sretnu vijest podijelili su na Instagramu. „Prošli petak, 05.03., rodio nam se Leon. Jučer mi došli doma, prva neprospavana noć pala, many more to go! 53 centimetra, sestre su rekle da će biti košarkaš. Crven i zgužvan, ali živ i zdrav”, pohvalio se Lujo.

Sreću i uzbuđenje ne krije ni novopečena majka, a čestitke obitelji stižu sa svih strana, posebno iz glumačkog svijeta.

Najsretnija je bila Lujina majka, priznata glumica Biserka Ipša, a uslijedile su i lijepe riječi glumaca Slavka Sobina i Fabijana Pavla Medvešeka te glumica Ane Begić Tahiri, Bojane Gregorić Vejzović, Semente Rajhard i brojnih drugih.

Par je trudnoću javnosti otkrio u rujnu prošle godine fotografijom s ultrazvuka uz koju su zaljubljeno pozirali. ‘1+1=3‘, napisala je Sara koja se osim manekenstva bavi i pjevanjem. Na koncertima Željka Bebeka pjeva prateće vokale. Tijekom cijele trudnoće na Instagramu je objavljivala fotografije, a ni trbuh je nije spriječio da objavljuje izazovne fotografije.

Nije tajna da šarmantni glumac voli manekenke. Prije Sare bio je u vezi s bivšom Miss Universe Antonijom Mišurom te manekenkom Sarom Marijom Knežević, a zaljubljen je bio i u studenticu fizioterapije Petru.

Linker
25. travanj 2024 00:30