Getty Images
teški dani

Najteži dani slavnog nogometaša: Još jedna loša vijest u obitelji Cristiana Ronalda

Nakon smrti oca njegove zaručnice, još jedna teška vijest stigla je u dom poznatog nogometaša. Njegova majka već je jednom pobijedila rak dojke koja se sada nakon nešto više od deset godina vratila.

Majka Cristiana Rondalda, Dolores Aveiro (64) bori se s opakom bolešću. 'Sad sam opet operirana, krećem na zračenja i sad se borim za svoj život', izjavila je za medije. Vijest o operaciji stigla je nekoliko dana nakon što je Ronaldo proslavio 35. rođendan.

Dolores je operirana u Madridu, a rak joj je dijagnosticiran još 2007. godine kada je operirala kvržicu na desnoj dojci. U znak zahvale što su spasili život njegovoj majci, nogometaš Juventusa je 2009. godine donirao oko 100 tisuća funti bolnici u Madridu kako bi se izgradio centar za liječenje raka, a nekoliko puta donirao je novac i portugalskim udrugama za borbu protiv ove opake bolesti.

View this post on Instagram

Parabéns mãe!

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Za Ronalda i obitelj ovi dani nisu laki. Prije gotovo tjedan dana primio je još jednu tešku vijest - otac njegove djevojke Georgine, Jorge, preminuo je u 70. godini života uslijed komplikacija nastalih nakon srčanog udara od kojeg se nikada nije u potpunosti oporavio. Cristiano je cijelo vrijeme u teškim trenutcima bio uz Georginu. Inače je bio krijumčar droge te je u zatvoru proveo ukupno 13 godina.

View this post on Instagram

Abençoado

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Također, nekoliko dana prije objave o stanju njegove majke, Dolores je napala Kathryn Mayorgu koja je optužila popularnog nogometaša za silovanje. 'Imam povjerenja u svog sina i znam kakav je. Kad se uputila tamo sigurno nije išla na kartanje', komentirala je. Kathryn tvrdi da ju je silovao u Las Vegasu u hotelu.

Linker
18. travanj 2024 19:36