Posebna ljubav

Najsimpatičniji tata s ekrana o svojim TV kćerima: ‘Jako ih volim. Uvijek su tu kad mi je teško‘

Iako je već prošlo gotovo 34 godine od prve epizode ‘Pune kuće‘, glavni glumac još uvijek se čuje i vidi sa svojim serijskim kćerima koje su mu vrlo dobre prijateljice.

Ako ste rođeni u osamdesetima, vjerojatno ste pratili tadašnju hit seriju "Puna kuća" koja se emitirala do sredine devedesetih, a domaći TV kanali su već nekoliko puta puštali sve sezone. Priča o neobičnoj američkoj obitelji - s troje djece koju odgajaju dva brata - uvukla nam se pod kožu.

Jedan od najsimpatičnijih likova u seriji bila je malena Michelle Tanner koju su glumile poznate sestre, Ashley i Mary-Kate Olsen. Njih dvije su se izmjenjivale ovisno o potrebama epizode, a njihov serijskog oca Dannyja Tannera glumio je Bob Saget.

image
Obitelj Tanner u "Punoj kući".
IFTN/UNITED ARCHIVES/PROFIMEDIA

Saget se nedavno u podcastu "Inside of You with Michael Rosenbaum" prisjetio vremena kada su snimali "Punu kuću" i ispričao svoju posebnu vezu sa svojim serijskim kćerima, među kojima su, osim Olsen, bile i Candace Cameron Bure (DJ Tanner), Jodie Sweetin (Stephanie Tanner)

"Jako sam blizak s Candace, uvijek smo bili, još otkad smo pustili prvu epizodu. A Jodie je znala prespavati kod mene i igrati se s mojom kćerkom Aubrey", rekao je Saget. Što se tiče sestara Olsen, Saget kaže da ih obožava i da su tijekom godina ostali bliski, iako one nisu sudjelovale u Netflixovom rebootu "Punija kuća".

image
Bob Saget sa svojom TV kćerkom.
IFTN/UNITED ARCHIVES/PROFIMEDIA

"Jako ih volim. Kad sam u New Yorku ili kad su one ovdje u Los Angelesu, obavezno se vidimo", rekao je. Kao što ne može reći koja mu je od njegovih tri stvarnih kćeri najdraža, teško mu je odabrati favorita među svojim TV kćerima.

"Sve su mi prijateljice, ali Jodie mi je vjerojatno bila više poput djeteta. Ali sve su bile tu za mene kada sam prolazio kroz teške situacije.

Čitajte i: Kolegica iz 'Kućanica' već je odradila zatvorsku kaznu, ali Lori i dalje tvrdi da nije kriva: Sad je optužena da skriva dokaze

image
Lori Loughlin i njezin suprug Mossimo Giannulli priznali su krivnju za podmićivanje prilikom upisa njihovih kćeri na prestižno Sveučilište Južne Kalifornije.
PATRIOT PICS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U intervjuu se osvrnuo i na još jednu kolegicu sa seta - Lori Loughlin koja je glumila Rebeccu, ženu njegovog TV brata Jessea Katsopolisa (John Stamos). Lori je, naime, odslužila kaznu zatvorsku kaznu zbog umiješanosti u poznati fakultetski skandal.

image
U drugoj sezoni seriji se pridružila i Lori Louglin.
IFTN/UNITED ARCHIVES/PROFIMEDIA

"Jako mi je draga. Puno su me ispitivali za nju, ali samo ću reći da je jako volim. Ne želim se osvrtati na to što se dogodilo jer što god kažem, to će se okrenuti protiv mene", zaključio je Saget.

Linker
15. travanj 2024 09:52