Eva Longoria Facebook
Baš su slatki

Najpopularnija 'kućanica' ne odvaja se od svog princa: S njom je i na poslu, a imaju i istu slabost

Glumica Eva Longoria Baston u 44. godini je postala majka malenog dječaka. Nakon poroda se brzo vratila snimanjima, a kako joj teško pada rastanak od sina, i njega vodio na posao.

Popularna brineta, koja se proslavila ulogom Gabrielle u hit seriji 'Kućanice', već neko vrijeme radi kao producentica. Bez obzira na veliku sreću zbog dolaska sina, zanimljivo je da je vrlo brzo nakon prvog poroda prionula na posao.

Možda je upravo užurban ritam zaslužan i za njezinu sjajnu figuru, no njoj je najvažnija stavka što je na posao prati sin Santiago Enrique s kojim ima neodoljivu strast - oboje su veliki gurmani. Na Facebooku je sa svojim fanovima podijelila jedan od najslađih trenutaka sa svojim sinom. "Mi. Odmaramo i grickamo kruh", napisala je u komentaru iznad slike.

Iako je u trudnoći dobila oko dvadesetak kilograma, Eva ih je napornim treninzima skinula u vrlo kratkom roku. "Pilates, joga i puno trčanja, to me zabavlja i opušta, ali nažalost - to toliko ne jača mišiće kao što se mnogima možda čini. Nedavno mi je došla moja nutricionistica i obznanila mi jednu tužnu vijest - moja mišićna masa baš i nije na nekom zavidnom nivou pa mi je predložila promjenu. Uputila me u teretanu i naložila teške vježbe. Nemate pojma kako mi je to teško palo. Mislim, da mogu, ja bih samo stajala i radila običan biceps curl u nadi da će mi ta vježba ojačati cijelo tijelo. Eto - toliko volim vježbati', jednom prilikom je otkrila novopečena majka.

Osim što na poslu zajedno jedu, Eva i njezin sin zajedno rade. "Budući redatelj. Santi već sad daje upute na setu", napisala je glumica iznad još jedne simpatične fotografije.

CAP D'ANTIBES, FRANCE - MAY 25:   (EDITORS NOTE: This image has been digitally altered) Eva Longoria and her husband Jose Baston attend the amfAR Gala Cannes 2017 at Hotel du Cap-Eden-Roc on May 25, 2017 in Cap d'Antibes, France.  (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for L'Oreal Paris)
Getty

Iza sebe glumica ima dva braka - onaj s glumcem Tylerom Christopherom od 2002. do 2004. i košarkašem Tonyjem Parkerom, s kojim je bila sve od 2007. do 2011. godine. Na kraju je sreću pronašla s poduzetnikom Joseom Antonijem Bastonom za kojeg se udala 2016. te s njima dobila malog Santiaga.

Linker
25. travanj 2024 20:58