Instagram / ddp USA / Profimedia
Sretan i ponosan

Najnovija obiteljska fotografija Christiana Ronalda sve je ostavila bez teksta

Iako još nisu u braku, Ronaldo je nedavno priznao kako će se jednog dana sigurno vjenčati s dugogodišnjom djevojkom, španjolskom manekenkom Georginom Rodriguez jer je naprosto obožava. To svako malo i dokazuje kroz objavljivanje zajedničkih fotografija na društvenim mrežama, a posljednja mu je priskrbila gotovo osam milijuna lajkova.

Nogometni as Cristiano Ronaldo (34) voli isticati koliko mu znači obitelji te fanove na društvenim mrežama nerijetko počasti nekim simpatičnim momentom iz svog privatnog života. Na Instagramu je ponovno pokazao koliko je privržen svojoj djevojci Georgini Rodriguez i djeci - najstarijem Cristianu Jr., blizancima Evi Mariji i Mateu te najmlađoj, jednoipolgodišnjoj Alani Martini.

"Najbolji način za započeti vikend", napisao je Ronaldo uz fotografiju svoje velike obitelji. Najmlađa članica izvalila se ocu u krilo, Cristiano Jr. pazio je na Matea, dok se Eva Maria stisnula uz svoju pomajku. Iako Georginu najčešće viđamo u glamuroznim izdanjima i s kompletnim make-upom, za opušteno obiteljsko druženje bila je u trenirci i bez trunke šminke.

Kako to i inače biva, Ronaldovi fanovi bili su posve oduševljeni ovim simpatičnim obiteljskim trenutkom te su slavnog nogometaša "nagradili" s gotovo osam milijuna lajkova. Ronaldo je sa španjolskim modelom u vezi od 2016. godine, no još uvijek ne planiraju brak, iako je jednom prilikom izjavio kako bi njegovoj majci Mariji Dolores ispunio želju kada bi se oženio Georginom.

"Toliko puno mi je dala i pomogla. Naravno da je volim. Jednog dana ćemo se sigurno vjenčati. To je san i moje majke", rekao je Ronaldo. Inače, najstarijeg sina Cristiana Jr.-a rodila mu je surogat majka 2010. godine, kao i blizance Matea i Evu Mariju 2017. godine.

Linker
16. travanj 2024 06:23