u manekenskim vodama

Najmlađa kći Stevea Jobsa blista u blagdanskoj kampanji poznatog kozmetičkog brenda

Kći legendarnog vizionara i tehnološkog stručnjaka zvijezda je kampanje superpopularnog brenda Glossier. Za potrebe snimanja, skinula je pamučnu majicu s logom sveučilišta koji su joj pohađali majka i otac te uskočila u pjenušavu kupku u glamuroznom izdanju.

Najmlađa kći Stevea Jobsa, Eve, odlučila je okušati se u manekenskim vodama.

Pokojna legenda svijeta tehnologije, izvršni direktor i dizajner tvrtke Apple Inc. imao je četvero djece, a najmlađu Eve, dobio je u braku s Laurene Powell Jobs, s kojom je imao i sina Reeda i kći Erin.

Ova 22-godišnjakinja zvijezda je najnovije kampanje mladenačkog i svjetski poznatog beauty brenda Glossier, koji od svog osnutka ne prestaje oduševljavati javnost.

Za start manekenske karijere izabrala je sjajan brend

Inače, Glossier je nastao kao proizvod brojnih želja čitateljica beauty bloga The Gloss, koji je 2010. pokrenula Emily Weiss. Inspirirana željama "stvarnih žena", mlada se poduzetnica odlučila "naglavačke" baciti u svijet ljepote te stvoriti vlastiti beauty brend s pristupačnim proizvodima, koji zadovoljavaju sve kriterije nje i njezinih čitateljica.

Tako je nastao indie brend Glossier koji je brzo prerastao u milijunski biznis, kakvom se, danas 33-godišnja Emily nije mogla ni nadati.

Uz fanove diljem svijeta, proizvode brenda Glossier koriste Beyonce, Chrissy Teigen, Lili Reinhart, Camila Mendes, Lili Reinhart, Jenna Dewan, Elsa Hosk i mnoge druge poznate dame, koje uz proizvode za njegu lica obožavaju čuveni "Boy Brow", ultrajednostavni, a nevjerojatno efikasan proizvod za ukroćivanje obrva.

Za blagdansku kampanju Emily je odabrala sve same kul cure, od Sydney Sweeney iz serije "Euphoria" do Naomi Smalls iz Ru Paulovog showa "Drag Race", a veliku su prašinu podigle upravo fotografije lijepe kćeri slavnog Stevea Jobsa.

U kampanji Eve pozira u pjenušavoj kupki, s maskom ispod očiju te nanosi sjajilo Glossier Lip Gloss u crvenoj boji.

Kad ne pozira pred kamerama, marljiva Eve studira na sveučilišu Stanford, koje su pohađali njezina majka i otac te uživa u svojoj najvećoj ljubavi - jahanju.

Linker
16. travanj 2024 11:55