NOĆ ZA PAMĆENJE

Najluđe maske Halloweena: Shakira i njezin Piqué uvjerljivi pobjednici, Amy nagrada za humor, a Baldwin sve razočarao

Vće drugu godinu nema razuzdanih Halloween partyja s nekoliko stotina ljudi, no za mnoge to nije razlog da ignoriraju taj dan. Brojni poznati pohvalili su se svojom maskom, a mi smo izabrali najinovativnije i najbolje.

Noć vještica ili Halloween je iza nas, no brojni poznati i dalje na društvenim mrežama objavljuju fotografije svojih maski. Dok za neke tradicionalno već znamo da će oduševiti, poput njemačke manekenke i modela Heidi Klum, za koju možemo reći da ima svoj "Heideween", i drugi su se potrudili unatoč tome što je rijetko tko išao na party zbog buktajuće pandemije. No mnogi su Noć vještica proslavili, ne kao prijašnjih godina kada su gradovi bili puni maskiranih ljudi, a partijalo se do dugo u noć, već u udobnosti svoga doma. Maske su jednako inovativne...

Heidi Klum

Shrekova Fiona, Jessica Rabbit, Kleopatra. To su samo neki od kostima kojima je njemačka manekenka i model oduševila proteklih godina. Ove godine je maksimalno pojednostavila i prerušila se u zombija. Poznate su i njezine proslave, no kao što je prije nekoliko dana najavila na društvenim mrežama, niti ove godine ih nije organizirala. Razlog ne treba puno ni objašnjavati.

"Moja obitelj i ja želimo biti prvi koji će vam poželjeti siguran i sablasni vikend za Noć vještica", napisala je na Instagramu.

Shakira i Gerard Piqué

"Znam što ste radili prošli Halloween", napisala je na društvenim mrežama glazbenica koja je pozirala sa suprugom, nogometašem Gerardom Piquéom. Prerušili su se u likove popularnog horor filma "Znam što si radila prošlog ljeta", a podijelili su provokativnu fotografiju na kojoj jedan prema drugome plaze jezik.

Amy Schumer

Holivduska glumica je žena tampon. To je bio njezin kostim za Noć vještica, a on je povezan s njezinom kroničnom boli zbog endometrioze, a u rujnu je zbog toga morala odstraniti maternicu i slijepo crijevo.

"Nemam maternicu, ali to me ne sprječava da nosim tampon", napisala je na Instagramu, a brojni su pohvalili njezin smisao za humor u teškim vremenima.

Gwen Stefani

Glazbenica nije željela previše komplicirati pa se za Noć vještica odlučila za "mačkasti" kostim, a riječ je o kombinezonu s leopard uzorkom. Jaka šminka, perika obojana u dvije boje i uši, dodatno su njezin look učinili skroz seksi.

Vanessa Bryant

Inspiracija za kostimiranje udovice Kobea Bryanta bila je Cruella, lik iz istoimenog filma, a njezine su se kćeri - Natalia, Capri i Bianka, ugledale na majku i postale "dalmatinerice".

Čitajte i: Udovica Kobea Bryanta otkrila detalje najstrašnijeg dana u životu: Za smrt supruga nije doznala od policije

Hilaria i Alec Baldwin

Unatoč tragediji, obitelj Baldwin za Noć vještica ipak je odlučila pronaći malo vremena za sebe i zabaviti se.

"Malo je reći da je bilo izazovno biti roditelj tijekom ovog razdoblja. Danas smo se okupili kako bismo proslavili blagdan. Spremanje u posljednji čas, malo eksperimentiranja, ali su bili toliko sretni i ugrijali mamino srce", napisala je njegova supruga Hilaria na Instagramu, a na jednoj od fotografija pozira i Alec. Mnogi su mu to na društvenim mrežama zamjerili jer smatraju kako nije primjereno objavljivati ovakve fotografije zbog situacije u kojoj se nalaze.

Čitajte i: Alec Baldwin prvi puta pred kamerama progovorio o tragičnom ubojstvu: 'Moja djeca plaču u automobilu jer nas pratite'

Linker
25. travanj 2024 03:20