pamela ramljak
 Instagram
Pjevačica presretna

Najljepše iščekivanje i bujica emocija uoči drugog poroda: 'Samo me malo ohrabrite!'

Molitve pjevačice Pamele Ramljak i njezinog supruga Mladena Salajstera uslišane su i drugi put - nakon teške borbe za roditeljstvo, ovaj par sada iščekuje svoje drugo dijete.

Pamela Ramljak iščekuje dan kada će upoznati svoju kćerkicu. Naime, ušla je u deveti mjesec trudnoće i sada, kaže, može odahnuti. "Sada mogu i odahnuti... Deveti mjesec je tu. Još malo i upoznavanje. Moram priznati da mi se svakakvi osjećaji javljaju, ali znam da je to sve normalno. Drage mame, same me malo ohrabrite, je li vam drugi porod bio lakši? Hvala svima na iskrenim odgovorima", napisala je pjevačica na svom Instagramu i svima poslala poljupce u svoje i ime svoje curice.

Sretnu vijest o slatkom iščekivanju Pamela je objavila samim krajem veljače. "Još jedno srce kuca ispod mog. Presretna sam i zahvalna na ovom blagoslovu. Antun će dobiti bracu ili seku", objavila je Pamela lijepu vijest.

Zavjetovali su se svetom Anti pa dobili sina Antuna

Podsjetimo, početkom 2017. godine na svijet je Pamela donijela sina Antuna, dječaka su Pamela i suprug Mladen Salajster dugo i željno iščekivali pa nisu skrivali sreću kada je dječak konačno stigao u njihov život. 40-godišnja pjevačica nije skrivala da je teškom borbom došla do trudnoće i bebe te da se na putu do potomstva prilično namučila.

Tada je, kako je 2017. ispričala za Gloriju, veliku hrabrost pronašla i u crkvi te molitvi. Molitve su uslišene kada je sin stigao i postao centar svijeta. 'Nazvali smo ga Antun iz tri razloga: prvi je što smo se na to zavjetovali, moleći za njegovo rođenje u Bazilici sv. Ante Padovanskog u Padovi, drugi jer smo se vjenčali u istoimenoj crkvi u Zagrebu, a treći je najintimniji. Mladenova majka Vlasta preminula je kad su mu bile tri godine od raka, a ona je htjela da joj se sin zove Antun', rekla je za Gloriju pjevačica.

Čitajte i:

Pamela Ramljak: 'Nadam se da će sve ovo proći do mog poroda'

Pamela Ramljak: 'U ovoj prostoriji provodim najviše vremena i kad je sin kod kuće i kad nije'

Borila se za majčinstvo, a sada joj se sreća osmijehnula po drugi put! Pamela Ramljak otkrila: 'Još jedno srce kuca ispod mog'

Kod Pamele Ramljak se slavi s razlogom, a ona za supruga ima samo jednu naredbu: 'Godine idu, a mi isti'

Linker
19. travanj 2024 23:22