Getty Images
LJUBAV ZA POŽELJETI

Najljepša ljubavna priča Hollywooda: I nakon 30 godina braka još uvijek izgledaju kao novopečeni mladenci

Tom Hanks i Rita Wilson dokaz su da vam u životu sve ide od ruke ako imate sreće sresti svoju srodnu dušu.

'Moja supruga mi je najvažnija osoba u životu. S njom mogu razgovarati i kao s ljubavnicom, i kao sa suprugom, i kao s djevojkom, i kao sa sestrom, prijateljicom, majkom. Sve sam pronašao u Riti. Zahvaljujući njoj, mogao sam odlično odigrati ovu ulogu. Ono što osjeća Andrew Beckett prema svom bivšem ljubavniku isti je osjećaj koji gajim prema Riti. Na toj bazi i na tim osjećajima izgradio sam svoj lik u tom filmu', rekao je Tom Hanks, koji je osim Oscarom za ulogu za ulogu Andrewa Becketta, homoseksualca oboljelog od side, u filmu “Philadelphia” nagrađen i Srebrnim medvjedom, ali i dvostrukim Zlatnim globusom. Govor star 25 godina još uvijek drži vodu, jer se Tom ne odvaja od svoje Rite.

NEW YORK, NY - NOVEMBER 09:  Ton Hanks and Rita Wilson attend the 2018 American Friends of Blérancourt Dinne at Colony Club on November 9, 2018 in New York City.  (Photo by Theo Wargo/Getty Images)
Getty Images

NEW YORK, NY - NOVEMBER 09:  Ton Hanks and Rita Wilson attend the 2018 American Friends of Blérancourt Dinne at Colony Club on November 9, 2018 in New York City.  (Photo by Theo Wargo/Getty Images)
Getty Images

Ljubav im se dogodila na snimanju, a kemija je bila toliko jaka da se Tom odlučio rastati od svoje prve supruge. 61-godišnji glumac jedan je od rijetkih muškaraca u Hollywoodu koji je drugi brak uspio očuvati punih trideset godina.

Naime, 10 godina bio je u braku i sa Samanthom Lewes, djevojkom iz srednje škole, za koju se oženio kad je imao 21 godinu, a koja mu je rodila dvoje djece. Ove godine u svibnju su Tom Hanks i Rita Wilson proslavili 30 godina braka, a zvijezda mnogih romantičkih komedija često svoju suprugu obasipa pažnjom...

'Ponekad gledam tu damu, raščupanu i toplu od kreveta, u trenirci i s kosom svezanom na vrhu glave i mislim - tako je seksi!", ovim riječima slavni glumac Tom Hanks 2017. godine opisao je što osjeća prema svojoj supruzi koju podržava u svemu. Sinoć je tako išao na humanitarnu večeru u New Yorku gdje je Rita držala govor. Tom ju je zaljubljeno promatrao iz publike.

NEW YORK, NY - NOVEMBER 09:  Tom Hanks watches his wife Rita Wilson receive an award at the 2018 American Friends of Blérancourt Dinne at Colony Club on November 9, 2018 in New York City.  (Photo by Theo Wargo/Getty Images)
Getty Images

NEW YORK, NY - NOVEMBER 09:  Rita Wilson and Tom Hanks attend the 2018 American Friends of Blérancourt Dinne at Colony Club on November 9, 2018 in New York City.  (Photo by Theo Wargo/Getty Images)
Getty Images

Linker
01. listopad 2023 06:29