Instagram
Gušti su gušti

Najglamurozniji par na ljetovanju: Jennifer Lopez i njezin Alex uživaju u našem susjedstvu

I zanosna Jennifer Lopez stigla je u Italiju, gdje s dečkom Alexom uživa u tipičnim turističkim radostima - romantičnim šetnjama, shoppingu i isprobavanju lokalne hrane.

Slavne osobe ove se godine ne mogu zasititi predivne Italije, u kojoj u ovom trenu boravi nekoliko slavnih lica, na veliko zadovoljstvo ondašnjih stanovnika.

Uz Leonarda DiCaprija koji istražuje Italiju s djevojkom Camilom Morrone, i Jamieja Dornana koji je sa suprugom stigao u Nerano, talijanski obožavatelji pjevačice Jennifer Lopez već nekoliko dana slave jer znaju da bi u svakodnevnoj šetnji mogli nabasati na Jennifer Lopez!

A post shared by JLo Love ❤ (@jlo.glow_) on

Naime, 49-godišnja zvijezda s dečkom Alexom Rodriguezom stigla je na Capri, a za razliku od mnogih zvijezda koje s jahte rijetko silaze, pjevačica i sportaš odlučili su istražiti svaki kutak i podružiti se sa stanovništvom.

A post shared by JLO (@jlopez.queen) on

Atraktivan par viđen je u opuštenoj šetnji otokom, a turisti su ih uspjeli snimiti i kako biraju svježe voće za jahtu. Poznato je da Alex i Jennifer strogo paze na prehranu - u jednom je intervjuu slavna pjevačica čak izjavila da desetljećima nije pojela tortu.

A post shared by Jennifer Lopez (@mybaelopez) on

Život ispunjava drugim 'slatkim trenucima' poput shoppinga, kojem se prepustila i na Capriju gdje je odlučila isprobati nekoliko pari talijanskih cipela.

BGUK_1306517 - ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN AUSTRIA, FRANCE, GERMANY, ITALY, SWITZERLAND ** CAPRI, ITALY  - *EXCLUSIVE*  - American singer and actress Jennifer Lopez enjoys a spot of shopping, looking at expensive designer clothing in the exclusive
Profimedia, Xposurephotos

Dok je Jennifer isprobavala visoke i niske sandale, Alex je udobno zavaljen u fotelju uživao u pogledu na svoju dragu, i tu i tamo komentirao njezine modne favorite.

BGUK_1306517 - ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN AUSTRIA, FRANCE, GERMANY, ITALY, SWITZERLAND ** CAPRI, ITALY  - *EXCLUSIVE*  - American singer and actress Jennifer Lopez enjoys a spot of shopping, looking at expensive designer clothing in the exclusive
Profimedia, Xposurephotos

Za obilazak s dečkom Jennifer je odjenula čipkastu haljinu dvojca Dolce&Gabbana uz bež platforme i Chanel torbu, dok je Alex izgledao zgodno u bijeloj majici s dugim rukavima i hlačama.

Instagram

Izgleda da je bijela boja ove sezone omiljena zgodnoj majci blizanaca jer je i za boravak na jahti odabrala sportski kompletić u boji snijega. - kao stvoren za paklene vrućine.

BGUK_1306495 - Capri, UNITED KINGDOM  -  *EXCLUSIVE*  - WEB MUST CALL FOR PRICING* - Sexy American singer and actress Jennifer Lopez is put through her paces working out with a few weights tightening that toned sultry body into shape. J-Lo was spotted with her boyfriend Alex Rodriguez on their luxury yacht along with the music producer and Jennifer's manager Benny Medina. The gang are all on holiday on their luxury yacht in Positano

Pictured: Jennifer Lopez

BACKGRID UK 7 AUGUST 2018, Image: 381527549, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Linker
19. travanj 2024 12:24