Milijunski spektakl

Najbolji Super Bowl nastup ikad oduševio gledatelje, pogledajte legendarne hip hop uspješnice

Hip hop legende izvele su u 14 minuta neke od najpoznatijih hitova koji su obilježili proteklih 30 godina, a društvene mreže su proglasili show "najboljim u povijesti".

Od prve najave ovogodišnjeg Super Bowl Halftime nastupa koji predvode legende hip hop scene, bilo je jasno da će nastup u Los Angelesu biti spektakularan, no, komentari na društvenim mrežama pokazuju kako je slavna petorka nadmašila sva očekivanja. Gorio je stadion u poluvremenu utakmice kad je na teren postavljena impresivna scenografija koja je dočarala neke od najpoznatijih scena hip hop hitova i bila je to savršena glazbena točka na i povratku najvećeg sportsko - zabavnog događaja u Los Angeles. Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Eminem i Kendrick Lamar u 14 minuta izveli su neke od najpoznatijih hitova koji su obilježili proteklih 30 godina glazbene scene.

image

Spektakularna scenografija

VALERIE MACON AFP

Show su otvorili Dr. Dre i Snop Dogg s izvedbom hita „Next Episode“, a pratili su ih izvrsni plesači na sceni koja je izgledala kao pogled s neba na vizuru Los Angelesa. Dvojac se na vrh stagea popeo uz stihove „California Love“, a uslijedio je niz dobro poznatih hitova.

image

Nastup koji je pratilo više od 150 milijuna gledatelja

CHARLES BAUS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Publika poludila na gosta iznenađenja

Kao i svake godine, očekivalo se iznenađenje na sceni, no, uz pet vrsnih glazbenika, malo je tko očekivao da nadmašiti sami sebe kad se na stageu pojavio 50 Cent kako visi sa stropa podsjećajući na scenu iz video spota „In the Club“.

image
FREDERIC J. BROWN AFP

Mary J. Blige, kojoj ovo nije prvo pojavljivanje na Super Bowlu jer je već ranije nastupala kao gošća, savršenom je vokalnom izvedbom podsjetila publiku na svoje hitove „Family Affair“ i „No More Drama“, dok je Kendrick Lamar izveo „Alright“ uz pratnju brojnih plesača koji su nosili lente s natpisom „Dre Day“.

image

Mary J. Blige oduševila izvedbom "Family Affairs"

FREDERIC J. BROWN AFP

Show je „ukrao“ Eminem u sjajnoj završnici s izvedbom hita „Lose Yourself“. Bio je ovo, bez sumnje, jedan od nastupa za pamćenje, a slavlje je u Los Angelesu tek počelo nakon što su domaći Ramsi pobijedili Cincinnati Bengalse s rezultatom 23 – 20.

Cijeli nastup možete pogledati na linku Super Bowl Show 2022.

Linker
25. travanj 2024 21:36