Sementa Rajhard
 Davor Matota
na premijeri

Najblistavija trudnica: Sementa Rajhard odvažno nosi metalik haljinu, Kristina Krepela u mini haljini poput balerine

Na svečanoj premijeri nastavka jednog od najpopularnijih animiranih filmova svih vremena posebno je blistala trudna glumica Sementa Rajhard, a svojim je modnim odabirom poglede privlačila i njezina "sestra iz filma" Kristina Krepela.

U kina je napokon stigao iščekivani nastavak filma "Snježno kraljevstvo 2", čiju svečanu premijeru nisu propustili brojni domaći glumci, među kojima su bile i Sementa Rajhard te Kristina Krepela. Domaće glumice ponovno su posudile svoje glasove glavnim likovima u animiranom filmu - Sementa je princeza Ana, dok je Kristina svoj glas dala kraljici Elzi. Njih dvije su već interpretirale glavne junakinje 2013. godine u filmu "Snježno kraljevstvo", Disneyjevom hitu koji je oborio sve rekorde gledanosti te osvojio niz nagrada, među kojima su Oscar i Zlatni globus. S obzirom da je tada osvojio publiku diljem svijeta, nije nimalo čudno što su obožavatelji nestrpljivo čekali nastavak i napokon, šest godina kasnije, ga i dočekali.

Trudna glumica Sementa Rajhard na premijeri je doslovno zablistala u srebrnoj haljini koju je "začinila" crnim pojasom i time naglasila trudnički trbuščić, dok je Kristina Krepela bila poput prave princeze u kratkoj, ružičastoj haljini od tila, u kojoj je pomalo podsjećala na balerinu.

Premijera Snjezno kraljevstvo 2 / Cinestar Arena Centar / Zagreb 19.11.2019. / foto: Davor Matota / Sementa Rajhard
Davor Matota
Sementa Rajhard

Premijera Snjezno kraljevstvo 2 / Cinestar Arena Centar / Zagreb 19.11.2019. / foto: Davor Matota / Kristina Krepela
Davor Matota
Kristina Krepela

"Snježno kraljevstvo 2" u kina stiže 21. studenoga, a bit će dostupna i sinkronizirana verzija čiju režiju potpisuje Anja Maksić Japundžić te se uz Sementu i Kristinu u njoj mogu čuti i glasovi Ronalda Žlabura, Andreja DOjkića, Gorana Grgića, Maje Posavec, Urše Raukar, Borisa Svrtana i drugih.

Premijera Snjezno kraljevstvo 2 / Cinestar Arena Centar / Zagreb 19.11.2019. / foto: Davor Matota / Ronald Zlabur i Anja Maksic Japundzic i Sementa Rajhard i Kristina Krepela i Andrej Dojkic
Davor Matota
Ronald Žlabur, Anja Maksić Japundžić, Sementa Rajhard, Kristina Krepela i Andrej Dojkić

Premijera Snjezno kraljevstvo 2 / Cinestar Arena Centar / Zagreb 19.11.2019. / foto: Davor Matota / Maja Posavec
Davor Matota
Maja Posavec

Linker
17. travanj 2024 23:36