Getty Images for The Trevor Pro
poveći iznos na računu

Na vjenčanje je potrošila samo 2000 kuna, a sad je otkriveno da je najplaćenija britanska manekenka

Poznata manekenka početkom kolovoza se u tajnosti udala za svoju djevojku. Na vjenčanje su djevojke potrošile tek oko 2 tisuće kuna, iako su si mogle priuštiti pravi raskoš jer je Cara proglašena najplaćenijom manekenkom u Velikoj Britaniji.

Manekenka i glumica Cara Delavigne (27) jedno je od najtraženijih lica u modnoj industriji, što joj je priuštilo pozamašnu svotu novca na bankovnom računu. Cara je proglašena najplaćenijom manekenkom, sa zaradom od oko nevjerojatnih 175 milijuna kuna, čime je prestigla manekenku koja je na prvo mjesto zasjela prošle godine, Rosie Huntington-Whiteley (32).

"Definitivno sam imala privilegiju u smislu mogućnosti putovanja i odrastanja u Londonu, što je za mene bilo nevjerojatno. Imam divnu obitelj i oca koji nije odrastao bogat, bio je jako ambiciozan i zbog njega je naša obitelj tu gdje je danas. No isto tako sam shvatila da nije sve u novcu. Dođeš do točke u životu kada si kažeš - oh, imam puno novca, ali duboko u sebi sam nesretna i sama", komentirala je Cara jednom prilikom.

PARIS, FRANCE - MARCH 05: Cara Delevingne walks the runway during the Chanel show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2019/2020 on March 05, 2019 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images
Cara Delevingne za Chanel 2019/2020 kolekciju

Osim što nosi modne revije za velike brendove poput Chanela i odrađuje brojne modne i beauty kampanje, Cara se okušala i kao glumica, pa trenutno radi na seriji "Carnival Row", s glumcem Orlandom Bloomom.

Cara Delevingne on the catwalk
Balmain show, Runway, Spring Summer 2019, Paris Fashion Week, France - 28 Sep 2018, Image: 388870296, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial
Profimedia, Shutterstock Editorial
Cara Delevingne za Balmain

English fashion model Cara Delevingne is the face of 'Do You' campaign of Puma sportswear for Spring Summer 2017 season., Image: 328120604, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics
Profimedia, Balawa Pics
Kampanja za Pumu 2017. godine

Osim što joj ide na poslovnom planu, sretna je i u ljubavi, a ovoga ljeta skrasila se s djevojkom Ashley Benston (29). Na privatnoj i jednostavnoj ceremoniji izmijenile su zavjete ispred matičara odjevenog u Elvisa Presleyja.

"Bile su sigurne u to što rade i koliko znače jedna drugoj. Nisu skidale osmijeh s lica. Njihova želja je bila da sve bude jednostavno", rekao je vlasnik kapelice u kojoj su se vjenčale.

U romantičnoj vezi su od 2018., a za sve one koji su imali negativne komentare na vijest Cara je odgovorila - "Izazivam vas da mi dođete reći sve u lice, a ne da mi poruke mržnje sipate na Instagramu", poručila je.

Linker
19. travanj 2024 22:24