Getty Images
POČELO JE SLAVLJE

Na španjolsko vjenčanje godine stigli Modrić i Kovačić: Vanja i Izabel igrale na sigurno, Victoria Beckham prekršila pravila

Još otkako je u veljači otkriveno da će se Sergio Ramos, španjolski nogometaš, vjenčati u lipnju, mediji ne prestaju pisati o svadbi godine jer naravno da će jednom od najboljih braniča i kapetanu Real Madrida na vjenčanje stići veliki broj nogometnih faca među kojima su i naši nogometaši - Luka Modrić i Mateo Kovačić.

Na španjolsko vjenčanje godine, u društvu brojnih drugih uzvanika - njih čak 500 - stigli su i hrvatski nogometaši Luka Modrić i Mateo Kovačić sa svojim suprugama. Njih dvojica suigrači Sergija Ramosa u klubu Real Madrid u kojem je 33-godišnji nogometaš kapetan pa nije čudno da su se našli na listi uzvanika. Luka je stigao u društvu svoje supruge Vanje, dok se Mateu na svečanom slavlju pridružila supruga Izabel. Nogometaši su fotografirani ispred katedrale u Sevilli gdje će se Sergio Ramos i Pilar Rubio vjenčati, a svi koji će prisustvovati svečanosti moraju prije ulaska odložiti svoje mobilne telefone i kamere prema odluci popularnog španjolskog para.

I dok su Luka i Mateo odabrali plava, klasična odijela, njihove supruge su pokazale da znaju kako odabrati pravu kombinaciju za svadbu, pri čemu se drže strogih pravila mladenaca. Vanja je nosila jednostavnu haljinu decentnog cvjetnog uzorka s plisiranom suknjom koju je u pojasu stegnula s remenom, a radi se o kreaciji francuske modne kuće Christian Dior. Modne dodatke birala je također tako da se ne ističu - cipele i torbica bile su boje kože, a jedino je nokte naglasila tamnocrvenom nijansom.

SEVILLE, SPAIN - JUNE 15: Luka Modric and Vanja Bosnic attend the wedding of real Madrid football player Sergio Ramos and Tv presenter Pilar Rubio at Seville's Cathedral on June 15, 2019 in Seville, Spain. (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)
Getty Images

Izabel Kovačić pak je odabrala pastelno plavu kreaciju jednog od omiljenih domaćih dizajnera Ivana Alduka. Haljinu bez naramenica, s više slojeva svilenog tila, krasili su volani, a ona je odvažnije birala i modne dodatke. Uz tamnoplavu torbicu, nosila je zlatne, upečatljive naušnice te nekoliko narukvica koje su se u cijelom outfitu uspjele istaknuti.

SEVILLE, SPAIN - JUNE 15: Mateo Kovacic and Izabel Andrijanic attend the wedding of real Madrid football player Sergio Ramos and Tv presenter Pilar Rubio at Seville's Cathedral on June 15, 2019 in Seville, Spain. (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)
Getty Images
Mateo i Izabel Kovačić

I dok Vanja i Izabel nisu željele kršiti pravila sa svojim outfitima, Victoria Beckham ponovno je bila posebna. Britanska dizajnerica na vjenčanje je stigla sa suprugom, bivšim nogometašem Davidom Beckhamom, a kao i uvijek našla se u prvom planu: njezina zatvorena haljina s 3/4 rukavima i uzorkom na bijeloj podlozi nije bila u skladu s uputama koje su mladenci dali uzvanicima. Naime, među zabranjenim bojama uz crvenu, narančastu i zelenu, bile su i bijela - koju i inače uzvanici izbjegavaju - i ružičasta, a upravo u toj nijansi je Victoria odabrala salonke.

SEVILLE, SPAIN - JUNE 15: David Beckham and wife Victoria Beckham attend the wedding of real Madrid football player Sergio Ramos and Tv presenter Pilar Rubio at Seville's Cathedral on June 15, 2019 in Seville, Spain. (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)
Getty Images
Victoria i David Beckham

Pogledajte tko je sve stigao na španjolsko vjenčanje godine!

Linker
17. travanj 2024 14:19