Profimedia, Backgrid UK
prvo upoznavanje

Na ovu se sreću čekalo: Slavna pjevačica rodila u 45. godini i odmah otkrila ime bebe

Pjevačica Natalie Imbruglia koja je svjetsku slavu ostvarila s pjesmom "Torn", srce je napokon na mjestu, a radosnu vijest objavila je na Instagramu.

Natalie Imbruglia cijelom svijetu je poželjela reći da u svom zagrljaju ima sina kojem je dala ime Max Valentine Imbruglia.

"Oni koji me poznaju, znaju da je ovo najsretniji trenutak mog života jer mi se ispunila dugogodišnja želja", rekla je nakon objave da čeka dijete.

44-godišnja pjevačica ponosno je objavila fotografiju njihovog prvog upoznavanja. Njezin sin čvrsto je drži za palac, a uz objavu je napisala: "Dobrodošao Max Valentine Imbruglia!"

U srpnju je australska glazbenica koja se bavila i modelingom sama objavila vijest da je trudna.

"Nisam progutala lubenicu! Čekam prvo dijete koje bi trebalo stići najesen. Svima koji me znate poznato je da mi je to dugo bila velika želja i sretna sam što mi je pružena mogućnost zatrudnjeti putem umjetne oplodnje i donora sperme. Ništa više o toj temi neću reći javno", napisala je pjevačica koja je bila u braku s Danielom Johnsom od 2003. do 2008, a prošle godine je prekinula vezu s dugogodišnjim partnerom Mattom Fieldom.

Linker
19. travanj 2024 05:31