Britney sa sinovima

Na odmoru s najvažnijim muškarcima u životu: Dok se oni srame, nekadašnja pop diva puca od ponosa

Pjevačica je sinove jedva nagovorila na objavu fotografije, pristali su uz uvjet da navuku maske, jer tko je vidio da tako veliki momci još uvijek poziraju s mamom?! Njezin problem poznat je svim roditeljima tinejdžera...

Nekadašnja pop princeza Britney Spears ima dva razloga za sreću koja su je, sudeći po nedavno podijeljenoj fotografiji na Instagramu, gotovo prerasla. Njezini dječaci Sean Preston (15) i Jayden (14) koje je dobila u braku s bivšim suprugom Kevinom Federlineom, već su veliki momci.

- Vrijeme brzo leti. Svaka mama teško se miri s odrastanjem djece i zato iskoristite zajedničko vrijeme. Pričajte s njima što više možete, dok možete - napisala je 39-godišnja pjevačica otkrivši ovom objavom kako je s dečkima nedavno bila na odmoru.

Požalila se da joj rijetko dopuštaju podijeliti zajedničke fotografije jer žele izgraditi vlastiti identitet, što je u toj dobi očekivano. Ipak, na odmoru su popustili majčinom nagovaranju uz uvjet da navuku zaštitne maske. Ona se, pak, našalila da mora proslaviti tu rijetku zgodu. Koliko je dragocjena, dobro znaju roditelji tinejdžera.

- Uh, cool mame ne slave. Bolje mi je da pročitam knjigu - tobože se prekorila raznježena pjevačica. A ono što je otkrila na kraju svog kratkog osvrta s odmora najviše je dirnulo njene pratitelje.

- Kad vidim da moje bebe postaju ljubazni mladići, shvatim da sam ipak nešto postigla - zaključila je pop zvijezda čiji otac Jamie Spears još uvijek nadzire njezinu karijeru i bankovni račun. Tvrdi da je to za njezino dobro, premda se dokazala u najvažnijoj životnoj ulozi: uspjela je kao mama koja odgovorno skrbi za svoje dječake, oprostite - mladiće :)

Linker
20. travanj 2024 16:39