Veselo u Beogradu

Na mjestu gdje su se vjenčali: Ida Prester i suprug jedva dočekali taj dan i zaplesali od sreće

Omiljeni bračni par koji živi na dvije adrese u dva glavna grada, ovog su vikenda bili u Srbiji, gdje su dočekali popuštanje mjera nakon uspješne akcije cijepljenja velikog broja ljudi.

Glazbenica i voditeljica Ida Prester otkrila je da sa suprugom Ivanom Peševskim uzima najbolje od onoga što se nudi na njihove dvije adrese - Zagrebu i Beogradu. Ovog su puta vikend proveli u susjednoj Srbiji, gdje su spremno dočekali otvaranje klubova koji u susjednoj zemlji smiju raditi na otvorenom.

"Samo da podijelim koliko sam sretna. Život se vraća. Nakon više od godinu dana muke i tišine, od ovog vikenda rade klubovi na otvorenom, pa je vrata otvorio i naš najdraži 20/44 klub na kome smo se i vjenčali", napisala je Ida Prester. Klub u kojem su se ona i njen Vanni vjenčali zapravo je 'alternativna splav' smještena na obali Save, a nekoliko je puta uvršten na popis najboljih klubova u Europi.

Nije ni čudo što su Prester i Peševski upravo njega odabrali za prvi izlazak u Beogradu. "Kad nakon dugog posta uđete u ovu masu sretnih lica, prijateljske vibre i plešete zajedno na neki divan beat, svi se smiješe i vesele.. Koliko nam je svima trebalo", kazala je presretna Ida uz nekoliko objavljenih fotografija na kojima se vidi kako su se ona i njen Vani zabavljali u omiljenom klubu.

Klub 20/44, koji se nalazi na brodu ima mnogo mjesta na otvorenom za ples i druženje. Ida i Ivan na njega su stigli još za dana, a prema snimci vidi se da su uživali s prijateljima u plesanju i zabavi.

Čitajte i: Ida Prester otkrila kako je upoznala svog Vanija: ‘Nije me zapamtio, možda je tako ulijetao svakoj drugoj...‘

Upoznali se na izlasku

"U Srbiji je cjepivo dostupno od siječnja, redova za vakcinu više nigdje nema. U Hrvatskoj smo na dobrom putu. Ljudi - ovo je početak kraja agonije", napomenula je nešto kasnije Ida za svoje pratitelje iz Hrvatske.

Ida i Ivan dokaz su da ni mnoge poslovne obaveze, kao ni odgoj dvoje djece, ne moraju biti prepreka i isprika za mlade ljude koji unatoč obiteljskom životu žele održavati i onaj društveni. Tako ovaj živopisan i veseli par i dalje održava 'žar' koji ih je spojio. Naime, glazbenica je nedavno otkrila kako su se upoznali - bilo je to za vrijeme izlaska.

"Točno na današnji dan pred devet godina smo se upoznali Vani i ja. Smiješna priča. Bio je rođendan Dj Ewoxa u Kc Gradu, došla je cijela ekipa. Odmah sam skužila tog tipa u svim duginim bojama na sebi, ne možeš ga fulat. Visok, glasan, nasmijan, sa zlatnim lancem i drečavim patikama. Ko‘ neki gangsta klaun. Čim me primijetio, prišao mi je. Čija si ti? - A tko pita?", opisala je Ida prvi susret sa svojim suprugom. Nije dugo prošlo, kada se dogodio i drugi susret.

"Sljedeći dan ekipa se skupila pred Domom omladine. Eto ti njega! Ponovno mi prilazi. Kakav nam je program danas? Smijemo se, zaj**ancija, radost. U jednom trenutku pita me on: A otkud si ti nama došla? - Pa jučer sam ti rekla! Hmm.. jučer? Izvini, popio sam dosta..", opisuje Prester kako je došlo do neočekivanog zapleta u tom svježem poznanstvu. I ja skužim. Lik se mene uopće ne sjeća od sinoć! Ja sam jedina žena koja se vlastitom budućem mužu dva dana zaredom svidjela, a da ni ne zna", našalila se glazbenica.

Linker
19. travanj 2024 22:07