elton john

Na koncert povodom kraljičinog jubileja legendarni glazbenik stiže u invalidskim kolicima

Vremešnog britanskog glazbenika sve više muče zdravstveni problemi, a od kada je pao i ozljedio kuk, po vlastitom priznanju, konstantno trpi nesnosne bolove

Među brojnim britanskim glazbenicima koji su najavljeni kao sudionici velikog koncerta koji će se održati u subotu u Buckinghamskoj palači, bit će i Sir Elton John (75). No pitanje je kako će nastupiti s obzirom na to da je jučer viđen kako ga njegovo osiguranje gura u invalidskim kolicima od dvorane do automobila nakon nastupa u Leipzigu.

Slavni je glazbenik na svjetskoj turneji ''Farewell Yellow Brick Road'', no čini se da vremešnom Eltonu nastupi uživo sve teže padaju. Nije baš idealnog zdravlja, a pogotovo ima probleme s kretanjem jer je prošlo ljeto pao i ozlijedio kuk.

image

Eltona Johna nakon koncerta u Lepzigu voze u kolicima do privatnog aviona

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Krajem godine otkrio je u jednom razgovoru da trpi konstantnu bol, da mu je teško ulaziti i izlaziti iz automobila te da se otežano kreće unatoč najboljim fizikalnim terapijama koje je prošao. No bol nije jedini zdravstveni problem koji ga muči posljednjih godina. Nedavno je otkrio kako je bio na korak od smrti kada mu je 2017. otkriven rak prostate, a početkom godine prebolio je i covid 19..

image

Glazbenik sa suprugom Davidom Furnishom i sinovima Elijahom i Zacharyjem

LUC BOUTRIA/NICE MATIN/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

U svakom slučaju glazbenik se za sada dobro nosi sa svim zdravstvenim problemima koji ga muče, a njegovi nastupi su ionako sjedeći, uz klavir, pa se njegovi obožavatelji nadaju da će ga zdravlje poslužiti do kraja srpnja iduće godine, koliko mu traje svjetska turneja. I sva sreća da je njegov suprug David Furnish petnaest godina mlađi i ima dovoljno snage brinuti i trčati za njihovim živahnim sinovima Zacharyjem (11) i Elijahom (9).

Linker
25. travanj 2024 01:03