GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Ipak je sve dobro

Munjevito slijetanje: Miley Cirus doživjela nezgodu na letu koja je mogla bila kobna

Glazbenica je bila na putu za Paragvaj gdje je trebala nastupati, no zbog nezgode i prisilnog slijetanja, to neće biti u mogućnosti.

Glazbenica je bila na putu za Paragvaj gdje je trebala nastupati, no zbog nezgode i prisilnog slijetanja, to neće biti u mogućnosti.

Pop zvijezda Miley Cirus doživjela je ozbiljnu situaciju u zraku. Na putu u njezinom privatnom avionu dogodile su se opasne okolnosti te je let hitno morao biti prekinut, a avion prizemljen. Hitno slijetanje u utorak navečer doživjela je pjevačica dok je putovala u Paragvaj gdje je trebala nastupati na drugom danu The Asunciónico festivala. Zbog svega je, nažalost, nastup otkazan, a avion preusmjeren na sigurno.

"Svim mojim obožavateljima i onima koji su se zabrinuli nakon što su čuli za moj let na Asunción. Neočekivana oluja zahvatila je naš avion kojeg je zatim pogodila munja", napisala je pjevačica na društvenim mrežama.

Čitajte i: Gospodo manekeni, čuvajte se! Stigla vam je opako dobra konkurencija

"Moja posada, bend, prijatelji i obitelj koji su putovali sa mnom, na sigurnom su nakon prisilnog hitnog slijetanja", napisala je 29-godišnja pjevačica uz snimku bljesaka munje izvan aviona.

Glazbenica je snimala pogled na tamno nebo sa svog avionskog prozora, a u jednom trenu se uz bljesak začula i munja, kao i uplašeni uzdasi drugih putnika na avionu.

image

Miley Cyrus morala je otkazati nastup u Paragvaju.

GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

"Na žalost nismo bili u mogućnosti letjeti u Paragvaj. Volim vas", dodala je Cyrus. Pjevačica tako neće nastupiti na jednom od najvećih rock festivala u toj zemlji, koji se obično održava u ožujku.

Linker
26. travanj 2024 02:56