PA/PA IMAGES/PROFIMEDIA
ne želi surađivati

‘Može bježati, ali se ne može sakriti‘: Otac Britney Spears namjerno odbija priznati što je radio s njezinim novcem

Tijekom punih 13 godina

Tijekom punih 13 godina

Odvjetnici Britney Spears optužili su njezina oca Jamieja da odbija surađivati, nakon što su ga tražili da podastre dokaze o svom ponašanju tijekom 13-godišnjeg skrbništva nad svojom kćeri.

"Gospodin Spears može bježati, ali ne može se zauvijek skrivati od svojih zakonskih i fiducijarnih obaveza. Njegovo izbjegavanje razgovora i suradnje ne smije spriječiti istinu da izađe na vidjelo. No, nakon što je 13 godina trošio novac svoje kćeri na financiranje odvjetničkih troškova, gospodin Spears po prvi put će morati platiti svoje pravne troškove", napisao je Matthew Rosengart, odvjetnik pop zvijezde.

image

Britney Spears

VALERIE MACON/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Britney Spears nakon velike sreće, objavila tužne vijesti: ‘Izgubili smo našu čudesnu bebu u ranoj fazi trudnoće‘

Sutkinja Brenda J Penny u studenom prošle godine prekinula je skrbništvo nad Britney Spears, tijekom kojeg nije imala pravo upravljati svojoj imovinom, vjenčati se, planirati trudnoću, slobodno se kretati kamo želi i mnogo toga drugoga. Nakon presude, sutkinja je Britney vratila sva njezina zakonska prava.

U novom podnesku, Rosengart se osvrnuo na Jamiejeve navodne lažne tvrdnje da "čini ono što je najbolje za svoju kćer" i vodi "korumpirano i sukobljeno skrbništvo" kojeg si je navodno isplatio 6,3 milijuna dolara proteklih godina.

image

Britney Spears i njezin zaručni Sam Ashgari

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Inače, Britney je krivnju svalila na majku Lynn jer misli da je ideja o skrbništvu bila njezina.

"Ono što ljudi ne znaju je da je moja mama ta koja mu je dala ideju. Nikad neću vratiti te godine... potajno mi je uništila život”, izjavila je pjevačica nakon prekida skrbništva.

Linker
26. travanj 2024 01:40