instagram
SA SUPRUGOM NA ODMORU

Morska vila Lucija Lugomer u ružičastom badiću glavna na plaži

Naš najpoznatiji plus-size model Lucija Lugomer napokon uživa u godišnjem odmoru sa svojim suprugom i s Jadranske obale šalje poruku da su svi nedostaci koje imamo samo naši i da ih treba ponosno pokazivati.

Svake godine Lucija Lugomer Grlić i njezin suprug Danijel Grlić na godišnji odmor odlaze tek krajem ljeta, kada se većina već vrati s ljetovanja jer tek tada mogu malo odahnuti od poslovnih obaveza. Bračni par je dosad većinom vrijeme provodio u Dubrovniku, odakle je Lucijina obitelj, a taj grad će im ostati u posebnom sjećanju jer su se lani tamo zaručili.

Iako su dosad uhvatili koji vikend za odmor na obali, tek sada kreće pravo ljetovanje, što je Lucija najavila fotografijom s plaže. U jednodijelnom kupaćem kostimu upečatljive ružičaste boje naš najpoznatiji model spremno pozira svojem suprugu i pokazuje kako takav model kupaćeg kostima odlično pristaje i plus-size djevojkama.

instagram Lucija Lugomer

Upravo je to jedna od poruka koje želi podijeliti s ostalim ženama i riješiti ih straha od skidanja u kupaći kostim. Ona se isto u tinejdžerskim godinama sramila skinuti u bikini jer su je zadirkivali zbog punašnije figure, ali radom na sebi i svojem samopouzdanju, odlučila je živjeti bez straha i frustracija i uživati u životu. Otvoreno sa svojim pratiteljima dijeli fotografije na kojima se jasno vidi celulit, a i za strije je priznala da ih je prihvatila i na svojim nogama, po trbuhu i na grudima.

instagram Lucija Lugomer
instagram Lucija Lugomer

- Kad smo kod ljeta i plaža, mislim da je bitnije da žena trenutke odmora provedu uživajući u životu umjesto da se non-stop opterećuje izgledom misleći da svi na plaži gledaju u nju, a uopće nije tako. Da, svaka od nas ima drukčiju građu, bitno je samo shvatiti da zbog toga i jest svaka od nas posebna! Ne treba se previše uzbuđivati ni zbog badića, pa čak i ako neka ne želi skidati bijelu majicu sa sebe, neka se kupa u njoj, podržavam je. U svakom slučaju, budite svjesne da je glupo skrivati se, svatko od nas ima nešto za pokazati - poručila je lani Lucija Lugomer u intervjuu za Gloria.hr.

instagram Lucija Lugomer
instagram Lucija Lugomer

Linker
19. travanj 2024 01:29