U Dubaiju

Monica Bellucci ili Barbara Ljiljak? Bivša Miss Universe ne miruje ni na egzotičnom putovanju

Lijepa Splićanka nedavno je posjetila daleki Dubai, gdje je uživala u svim njegovim čarima te pokazala kako izgleda bolje nego ikad.

Bivša Miss Universe Hrvatske, Barbara Ljiljak, nedavno je odlučila napuniti baterije i uputiti se u toplije krajeve. Ovoga puta izbor je pao na Dubai - mjesto dobrog provoda, vrhunskih restorana i dugih pješčanih plaža.

image

Barbara Ljiljak u Dubaiju

GORAN MATIJASEC

Međutim, na Barbarinom rasporedu u Dubaiju pronašlo se mjesta i za poslovne obveze. Posjet dalekoj destinaciji Barbara je iskoristila i za photoshooting pred objektivom našeg poznatog fotografa Gorana Matijašeca, koji već godinama gradi uspješnu karijeru u Dubaiju. Njihova suradnja započela je 2015. godine kada je Barbara ponijela titulu Miss Universe Hrvatske, a Goran je bio zadužen za fotografije. Suradnje i brojne zajedničke kampanje su se nastavile, a jedna od njih je i naslovnica časopisa Miss Universe - snimana upravo u Dubaiju.

Tako je lijepa Barbara, pozirajući ispred fotoaparata, plijenila poglede u mondenom odmaralištu Al Naseem, kao i pored čuvenog Burj al Araba te je neodoljivo podsjećala na talijansku glumačku divu, Monicu Bellucci.

image

Bivša Miss Universe na putu je odradila profesionalno fotografiranje.

GORAN MATIJASEC

Fotografije u kupaćim kostimima i predivnim haljinama ukazuju kako Barbara izgleda bolje nego ikad. Jedni od razloga svakako su posvećenost i trening, ali postavlja se pitanje doprinosi li sveukupnom dojmu i zaljubljenost. Barbara se na pitanja o emotivnom statusu samo zagonentno smiješi, ali ne daje konkretan odgovor.

Čitajte i: Dar tajanstvenog obožavatelja: Misica snimljena u Splitu u najboljem društvu

Puna elana

image
GORAN MATIJASEC

Nakon odmora u Dubaiju, Barbara se vratila osvježena i preplanula te se sada s puno elana priprema za poslovne projekte vezane za dizajn interijera, kojemu je Barbara iznimno posvećena.

Ova godina, za Barbaru će zasigurno dugo ostati u pamćenju. Osim egzotičnog putovanja u Dubai, prvo je u veljači spektakularno proslavila rođendan u društvu prijateljica u Zagrebu, a potom je tajnoviti netko "dolio ulje na vatru" kada joj je u noći rođendanske proslave poklonio srebrni Porsche omotan u ružičastu mašnu.

image
GORAN MATIJASEC

Da se poklon, pa još takav - ne odbija, ubrzo je pokazala Barbara u Splitu gdje su je fotografirali kako ulazi u njezin novi automobil splitskih registarskih oznaka.

Linker
03. prosinac 2023 13:46