ČESTITAMO

Modna blogerica Ana Bacinger napokon obznanila da je trudna: ‘Ne stanem u traperice i nikad nisam bila sretnija‘

Sretne vijesti domaća je influencerica i blogerica obznanila na društvenim mrežama. Mjesec i pol dana nakon romantičnog vjenčanja u Rovinju pozirala je u bijelom odijelu i pokazala trudnički trbuščić.

Jedna od najpoznatijih hrvatskih modnih blogerica Ana Bacinger sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama podijelila sretne vijesti. U listopadu ove godine udala se za dugogodišnjeg partnera Sebastijana Kodbu, a par sada očekuje bebu.

"Već neko vrijeme ne stanem u traperice i nikad nisam bila sretnija zbog toga. Trudna sam 24 tjedana", napisala je Bacinger, koja je pozirala u bijelom odijelu gdje je pokazala i trudnički trbuh. Brojni poznati čestitali su joj u komentarima, kao što su Ida Prester, Ljupka Gojić Mikić, Lana Gojak Bajt, Jelena Marinović...

Prije nešto više od mjesec Ana i Sebastijan oduševili su sve svojim intimnim vjenčanjem koje je za njih bilo odmak od tradicije. Proslavili su ga u Rovinju s najbližim im ljudima, restoran nisu rezervirali već su se samo pojavili jer je vjenčanje bilo tijekom tjedna, padala im je kiša pa su fotografije bile još romantičnije, a mladenka je vjenčanicu naručila na Asosu, za svega 450 kuna.

"Nismo bili nimalo nervozni jer smo u vezi već 12 godina, pa mjesta za nervozu stvarno nije bilo. Mislim da je ta nervoza kod mladenaca povezana više s organizacijom i brigom kako će proći taj cijeli dan s obzirom na to da se kod nas većinom rade velika slavlja na kojima moraš voditi računa o tisuću sitnica, no kako kod nas to nije bio slučaj - u prostoriju u kojoj je održana ceremonija ušli smo nasmijani, bezbrižni i jako sretni", rekla je za Gloria.hr netom nakon vjenčanja. Zbog pandemije koronavirusa rekla je kako nije sigurna gdje će na medeni mjesec, a tada je još skrivala informaciju kako je trudna.

image

Vjenčali su se u Rovinju.

MATEJA VRčKOVIć

Čitajte i: Kišni dan u Rovinju! Svadba Ane Bacinger bila je u četvrtak, a jedva čeka vjenčanicu 'isfurati' na neki modni događaj

Diplomirana novinarka, blogerica, influencerica i poduzetnica na sceni je prisutna više od deset godina. Uz društvene mreže koji su prava razglednica njezine kreativnosti i stila, godinama piše i na svome blogu Little fashion paradise. Kako bi proslavila desetljeće na sceni, prošle je godine lansirala svoju prvu kolekciju organskih pamučnih majica kratkih i dugih rukava, a ove godine joj je dodala i trenirke te platnene torbe za plažu. Vodi se slow fashion konceptom, a potiče i domaću proizvodnju budući da se sve proizvodi u njezinom rodnom Varaždinu.

Linker
23. travanj 2024 10:33