Turska uspješnica

Moderni Romeo i Julija: Veliki povratak omiljene serije o nemogućoj ljubavi

Serija koja prikazuje odnos između Rejan i Mirana, mladih ljubavnika čija je zajednička budućnost stavljena na kušnju zbog zavjere njihovih moćnih obitelji, dugoočekivani nastavci konačno su dostupni domaćoj publici.

Nagrađivana turska dramska serija "Ljubav osvetnika" vraća se na Novu TV s novim nastavcima u ponedjeljak, 8. veljače. Ova turska uspješnica kroz priču o nemogućoj ljubavi rođenoj iz osvete gledateljima je predstavila odnos između Rejan i Mirana, mladih ljubavnika čija je zajednička budućnost stavljena na kušnju zbog zavjere njihovih moćnih obitelji. Unatoč tome što je Miran cijeli život proveo žudeći za osvetom i mrzeći Rejan, neočekivana ljubav koja je nastala među zaraćenim stranama iz epizode u epizodu prkosila je ostalim članovima zavađenih obitelji, a ponajviše Miranovoj baki Azize kao glavnome pokretaču osvetničkih planova.

U posljednjoj emitiranoj epizodi, gledatelji su imali prilike vidjeti konačan potez Azize koja je ispalila metak osvete prema Rejaninoj obitelji, a radnja novih epizoda nastavlja se nakon velike kulminacije te obećava brojne obrate i neočekivane zaplete unutar dvije obitelji koje nikada ne miruju.

image
Novi nastavci serije 'Ljubav osvetnika' moći će se pogledati od 8. veljače.
NOVA TV

Kakva će biti sudbina nemoguće ljubavi i hoće li davno zaraćene obitelji zakopati ratne sjekire, otkrit će novi uzbudljivi nastavci.

Raskošna serija

Raskošnu produkciju serije s brojnim povijesnim lokalitetima prepoznali su ne samo gledatelji Nove TV, već i gledatelji diljem svijeta. Serija je tako osvojila brojne nagrade koje govore u prilog tome da se njezina popularnost proširila preko međunarodnih granica. U 2020. serija je obarala rekorde gledanosti izvan Turske te osvojila brojne prestižne nagrade izraelskog TV programa specijaliziranog za turske sapunice u kategorijama za najbolju seriju, najbolji televizijski par, najbolju glumicu te najbolju mladu glumicu. Priznanja seriji stigla su i iz Španjolske gdje je publika glavne i sporedne likove serije također uvrstila u kategorije najboljih.

Nove nastavke turske uspješnice 'Ljubav osvetnika' pratite od ponedjeljka, 8. veljače od 18.15 sati na Novoj TV.

Linker
18. siječanj 2023 09:55