Profimedia, Backgrid USA
svi su dobri

Moderni odnosi: Najprije ljubav izjavila sadašnjem suprugu, pa otišla na party kod bivšeg

Nakon što je napravila tulum sadašnjem suprugu, sutradan je holivudska glumica zbog dobrih odnosa u obitelji otišla na rođendansku proslavu svom bivšem.

'Tvoj rođendan je, ali čini se da si ti dar. Ne samo meni, nego svima nama koji smo dovoljno sretni da te znamo i volimo. Ti si moja stijena, moja omiljena osoba s kojom treba jesti, s kojom putovati. Ti si pravi prijatelj. Uvijek mi pomažeš da vidim što ne mogu. Tako sam sretna što si rođen i ušao moj život', napisala je emotivna Gwyneth Paltrow (46) svojem sadašnjem suprugu Bradu Falchuku (48), koja je samo dan kasnije prisustvovala rođendanskoj proslavi svog bivšeg supruga Chrisa Martina u njegovoj kući u Malibuu.

I s frontmenom Coldplayja je objavila fotografiju: pozirali su pokraj kućnog broja 42, jer je proslavio 42. rođendan, a uz nju je napisala da ga jako voli.

46-godišnja glumica s glazbenikom je bila 13 godina u braku, u kojem su dobili dvoje djece, 14-godišnju Apple i 12-godišnjeg Mosesa, a na partyju se pridružila njegovoj voljenoj djevojci, glumici Dakoti Johnson i njezinoj majci Melanie Griffith te prijateljima Juliji Roberts i Seanu Pennu.

'Vrlo smo bliski i to je odlično. Chris mi je poput brata', rekla je Gwyneth u nedavnom intervjuu, a od samog početka rastave su punili medijske stupce upravo zbog svojeg prijateljskog rastanka.

Linker
18. travanj 2024 04:02