LJETOVANJE U ST. TROPEZU

Moderna obitelj: Robin Wright ni pred kćeri se ne suzdržava od ljubljenja 18 godina mlađeg supruga

Otkako su se slavna glumica Robin Wright i 18 godina mlađi Francuz Clement Giraudet u tajnosti zakleli na vječnu ljubav, osjećaje ne skrivaju čak ni pred članovima uže obitelji.

Tri su godine prošle otkad se zvijezda serijala ‘Kuća od karataRobin Wright (55) u tajnosti udala za 18 godina mlađeg Francuza Clementa Giraudeta, no sudeći po fotografijama s obiteljskog ljetovanja u St. Tropezu, čini se da su zaljubljeni kao prvog dana.

Čitajte i: Tko je nova gospođa Penn? Nakon Madonne i Robin Wright glumac oženio 31 godina mlađu kolegicu

image
Glumica i zgodni stručnjak za odnose s javnošću modne kuće Saint Laurent očito ne mogu dugo izdržati bez zagrljaja i poljubaca.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIME

Glumica i zgodni stručnjak za odnose s javnošću modne kuće Saint Laurent očito ne mogu dugo izdržati bez zagrljaja i poljubaca, koje su bez imalo srama izmjenjivali pred očima njezine kćeri Dylan Penn (30), rođene u propalom braku s glumcem i redateljem Seanom Pennom (61).

image
I Dylan je na plažu stigla s novim, javnosti zasad nepoznatim dečkom.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIME

Čitajte i: On je 18 godina mlađi, a njihov brak nije mrak: Poljupci padaju i dok šopingiraju

I Dylan je na plažu stigla s novim, javnosti zasad nepoznatim dečkom, od kojeg se nije odvajala. Njih dvije se očito dobro razumiju, među ostalim i zato što je Robin Wright lani nagovorila kćer da glumi s ocem u filmu ‘Flag Day’, koji je u kina došao prije desetak dana.

Linker
25. travanj 2024 12:32