Profimedia, AKM-GSI
Pohvalila se

Moderna obitelj: Glumica nedjelje provodi s bivšim suprugom i sadašnjim dečkom

Čak više od 220.000 likeova dobila je glumica za fotografiju na kojoj poziraju njezin bivši i sadašnji partner, nasmijani i, mnogi su primijetili, gotovo pa modno usklađeni...

'Nedjeljni brunch', uz hashtag #modernaobitelj, napisala je u šaljivom tonu holivudska glumica Gwyneth Paltrow na svom Instagramu pokraj fotografije koja je, kako to već biva, izazvala podieljene reakcije. Naime, nedjelje voli provoditi u zanimljivom društvu, a ono uključuje njezinog bivše dečka, frontmena grupe 'Coldplay' Chrisa Martina, i sadašnjeg izabranika, producenta Brada Falchuka. S Chrisom je u braku provela deset godina, sve do razvoda 2014. Imaju dvoje djece, 13-godišnju Apple i 11-godišnjeg Mosesa. Te 2014. Gwyneth je upoznala Falchuka.

Komentari su uglavnom bili pozitivni, šaljivi, mnogi od njezinih 3,7 milijuna pratitelja su poželjeli 'sve najbolje obitelji Paltrow Martin Falchuk'. Mnogi smatraju da je njihovo druženje najbolje moguće što mogu raditi za djecu, učeći ih tako da se sve u životu može posložiti na normalan, civiliziran način.

Inače, i Gwyneth Paltrow javila se nedavno kao jedna od žrtava seksualnog zlostavljanja od strane holivudskog producenta Harveya Weinsteina. Bilo je to u vrijeme dok je bila u vezi s Bradom Pittom kojemu se i povjerila i koji je Weinsteinu opasno zaprijetio da više nikada ne ponovi nikakav pokušaj oko Gwyneth.

Sunday brunch #modernfamily

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Gwyneth Paltrow attends the Chanel Haute Couture Spring Summer 2016 show as part of Paris Fashion Week on January 26, 2016. X17online.com USA ONLY
PA/X17online.com

Linker
25. travanj 2024 17:28