Nikolina Pišek
 Nikolina Pišek / Instagram
Izdanje bez greške

Mnoge je šokirala: Tek se oporavila od upale pluća pa se sama dovela u novu opasnost

Voditeljica Nikolina Pišek vratila se treninzima, a dolaskom ljepšeg vremena, odlučila ih je prakticirati u prirodi. Oporavila se od nedavne upale pluća pa joj boravak na svježem zraku u potpunosti odgovara. Ipak, mnoge je začudila i zabrinula svojim modnim odabirom za tu prigodu.

Voditeljica Nikolina Pišek perfekcionistica je u svakom smislu pa ne čudi ni njezina ljubav prema treninzima koji njezinu liniju drže savršenom. Nikolina je u izvrsnoj formi, a to je pokazala i na Instagramu objavivši fotografiju sa svog treninga u prirodi. Sunčani dan iskoristila je da bi vježbala na otvorenom, a prijateljima i obožavateljima priznala je pritom da je dobila upalu mišića.

Mjesec dana bila "u horizontali"

Mjesec dana se, kaže, nije odvajala od kauča - i sada se odlučila pokrenuti.

"Rekreacijom do upale bubrega. Ili mišića. Ili oboje. Ovo potonje sam i dobila. Tek sad razumijem u potpunosti rekreativce početnike... jer se ja sada, nakon mjesec dana horizontale i kirurškog odvajanja guzice s kauča, po svim kriterijima ubrajam u iste", napisala je uz fotografiju voditeljica.

Nikolinu Ristović ne brine minus: Špicom hrabro šeće u cipelama koje se sada ne bismo usudili nositi

U komentarima su joj prijatelji i obožavatelji komentirali da je ona u stalnoj formi te dodali i da je predivna, poželjna i seksepilna.

"Prigodna valentinovska upala pluća"

Razlog zašto je tako dugo izbivala s treninga, ali i iz javnog života otkrila je prije nešto manje od mjesec dana na spomenutoj društvenoj mreži. Naime, Nikolina se dulje vrijeme oporavljala od upale pluća pa je tako Valentinovo nedavno provela u pidžami, pokušavajući što prije ozdraviti.

"Kada godinama jamraš protiv Valentinova, onda je red da te nešto za Valentinovo i strefi. Ok, ne za samo Valentinovo, ova priča traje malo duže... Da prigodna valentinovska upala pluća. Tako da boju ljubavi mogu reflektirati i iznutra", zaključila je Pišek.

Linker
13. travanj 2024 12:12