Išla svojim putem

Mlađa sestra najpoznatijih blizananki govori o životu u sjeni: ‘Nije to bilo prosječno djetinjstvo‘

Ona se ni ne sjeća života kada njezine starije sestre blizanke nisu radile i nisu bile slavne, Elizabeth je krenula njihovim stopama i u međuvremenu izgradila respektabilnu glumačku karijeru.

O svom jedinstvenom iskustvu odrastanja kao mlađa sestra Mary-Kate i Ashley, otvorila se nedavno njihova tri godine mlađa sestra Elizabeth Olsen (31). One su se proslavile sa samo devet mjeseci, prije nego je Elizabeth uopće i bila ‘u planu‘. Dobile su ulogu Michelle Tanner iz omiljene komedije "Puna kuća", u kojoj su naizmjence glumile ulogu Michelle sve do 1995.

image
Tri sestre s majkom Janette i bratom, prilikom postavljanja zvijezde na stazu slavnih u čast blizanki Olsen.
SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Elizabeth se, stoga, ni ne sjeća života kada njezine starije sestre nisu bile zaposlene ili slavne.

Blizanke su dobro prihvaćenu ulogu u obiteljskoj komediji iskoristile da naprave vlastite filmove, objave knjige, liniju odjeće te razne memorabilije pod vlastitim brendom.

Magazin Forbes 2007. proglasio je Mary-Kate i Ashley kao 11. najbogatije žene u svijetu zabave, s procijenjenim zajedničkim bogatstvom od 100 milijuna dolara. Cijelo to vrijeme, s njima je rasla i mlađa sestra.

image
Ashley i Mary-Kate poziraju s Elizabeth na njihovoj zabavi 2011.
ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

"Moje djetinjstvo definitivno nije bilo prosječno, kao kod većine ljudi, ali ne znam postoji li itko od nas tko o svom djetinjstvu razmišlja kao o prosječnom", kazala je Elizabeth škotskoj novinarki Lorraine Kelly.

Mnogobrojna obitelj

Tri sestre imaju i starijeg brata Jamesa, a nakon što su im se roditelji rastali 1996. dobile su i mlađeg polubrata i polusestru.

image
Mary-Kate, Elizabeth i Ashley velik su si oslonac i u karijeri i u životu.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Linija odjeće "Elizabeth and James", koju su pokrenule Mary-Kate i Ashley, dobila je naziv upravo po Elizabeth i njihovom bratu.

"Valjda je to jedinstveno iskustvo i za mene i za moje sestre", kazala je ova glumica, zvijezda nadolazeće serije WandaVision, o junacima Avengersa koja će se prikazivati na Disney+ streaming kanalu.

image
Elizabeth Olsen izgradila je vlastitu glumačku karijeru.
MATT CROSSICK/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Daleko od slave svojih sestara, Elizabeth je izgradila vlastitu uspješnu glumačku karijeru, probila se ulogom u trileru iz 2011. "Martha Marcy May Marlene", zaradivši prvu nominaciju za najbolju glimicu u Critics‘ Choice Movie Award, a sada promovira najnoviju ulogu.0

"Bit će to definitivno nešto što ljudi nisu naviknuli gledati u Avengersima", kazala je glumica.

image
Elizabeth Olsen i Paul Bettany u sceni iz ‘WandaVision‘.
LANDMARK/PROFIMEDIA
Linker
11. travanj 2024 04:03