Vjerna tenisicama

Misica koja je odbacila štikle: ‘Kondiciju održavam planinarenjem, a kuhinju zatvaram iza 19‘

Poduzetnica i bivša Miss Hrvatske, koja je osvojila osmo mjesto na svjetskom natjecanju prije 12 godina, privukla je pozornost publike baršunastim glasom u showu ‘Zvijezde pjevaju’, a za čitatelje Glorije IN otkrila je omiljene odjevne kombinacije te pokazala manekenski stav i stas

Bila je Miss Hrvatske i tražena manekenka, posljednjih godina vlasnica je zagrebačkog studija ljepote specijaliziranog za trening lica, a kao sudionica TV showa “Zvijezde pjevaju” pokazala je da i ima pjevačkog dara. No, svestranosti Josipe Kusić (32) tu nije kraj pa pažnju javnosti privlači i svojim atraktivnim modnim kombinacijama. “Zvijezde” ormara ove rođene Imoćanke su jakne i kaputi, a štikle nosi samo u posebnim prigodama - jer, i u pravom smislu te riječi, voli biti čvrsto na zemlji.

Koliko se vaš privatni stil razlikuje od kreacija koje ste pokazali u showu?
- Dosta. Naime, zbog mojih 182 centimetra televizijski stilisti su imali problema sa slaganjem kombinacija za mene, koje su morale biti u skladu s pjesmom. Privatno, primjerice, rijetko nosim štikle. Uglavnom sam u tenisicama.

image
'Nije mi žao izdvojiti novac za kvalitetan kaput ili sako', kaže Josipa...
VEDRAN PETEH/CROPIX

Koji vam je ultimativni komad za ovo doba godine?
- Jakne, sakoi i kaputi, koji su i inače moji glavni modni aduti te mi na njih nije žao potrošiti novac. Jako mi je važno da su od kvalitetnog materijala.

U čemu vas nikada nećemo vidjeti na kavi u gradu?
- U sandalama s remenjem koje se vezuje oko nogavica hlača. Za sve pak druge opcije sam otvorena, što je modna lekcija koju sam naučila dok sam u Londonu gradila manekensku karijeru. Britanci su jako ležerni po pitanju mode, sve nose, čak i naizgled nespojive komade.

image
Već godinama pliva u poduzetničkim vodama.
VEDRAN PETEH/CROPIX

Posvećujete li posebnu pažnju modnim dodacima?
- Po tom sam pitanju klasičarka. Ljeti od dodataka nosim šešire i marame, a zimi vunene kape i šalove. Rijetko ću staviti neki komad nakita. Izuzetak je ručni sat bez kojeg ne izlazim iz kuće.

Što vam se najviše sviđa u muškim ormarima?
- Uvijek bih mogla posuditi dobar muški sako te neku majicu s printom. S druge strane, odjevni stil mi nije bitan da bi me muškarac privukao. Frajerima ih čini stav i manire.

image
Malo je toga što ne bih odjenula, a takav liberalni pristup odijevanju pokupila sam gradeći manekensku karijeru u Londonu. Tamo su svi gdje su svi prilično modno ležerni...
VEDRAN PETEH/CROPIX

Kako najradije provodite slobodno vrijeme?
- U prirodi. Kondiciju održavam planinarenjem i trčanjem. A za vitku liniju zaslužna je prehrana. Za doručak jedem voće ili žitarice, ručak i večera pretežno su od proteinskih namirnica, a iza 19 sati zaključavam kuhinju.

Linker
14. travanj 2024 20:23