Mirna Zidarić i suprug Zoran
 Davor Matota
Svaka čast

Mirna Zidarić otkriva svoj recept za lakši suživot u karanteni: 'To je jedini smisao'

Sportska novinarka zabavlja se izvodeći razne poze joge u karanteni, a izazov joj je postavila slavna glumica iz Hollywooda. Kako to izgleda u njenoj izvedbi, objavila je na svom Instagram profilu.

Najpoznatiji košarkaš današnjice LeBron James uvijek ističe to da svoju gipkost, koja je netipična za njegovu konstituciju, duguje svakodnevnom vježbanju joge, a voli je i Novak Đoković. No, nisu oni jedini. Jogu vole i domaće zvijezde, pa tako i naša popularna sportska novinarka Mirna Zidarić.

"Eva Longoria podsjetila me neki dan na svom profilu na ovu headstand varijantu i razveselila novim talentom, ali i ukazala da je potreban tek maleni okidač da biste uronili u nove mogućnosti koje vam vaše tijelo nesebično nudi. U ovim izazovnim danima, kada smo primorani ostati doma nužno je naći 15 minuta samo za sebe, sjesti i na tren zaboraviti na sve drame većeg ili manjeg intenziteta koje nemilice šibaju iz svih smjerova pa samo duboko disati, ali pri tome osvijestiti dah, a s izdahom pokušati izbaciti sve što vas tišti... Ako u tome uspijete svakoga dana, već ste mnogo učinili, ne samo za sebe već i za zajednicu (pa makar to bila i najuža obitelj) u kojoj ste zbijeni već danima.", napisala je Mirna Zidarić uz video objavljen na Instagramu u kojem je pokazala nevjerojatnu gipkost i prisjetila se kada je započela vježbati.

"Sjećam se da je meni prije 7-8 godina okidač bio kratki video vretenaste Tare Stiles kod koje je sve bilo #flow, #slow, #elegant i činilo se tako jednostavno za razliku od nabrijanih i glasnih ‘teretana gurua’... Odlučila sam krenuti za njom prateći video uratke, iako trapavo, tipično za nimalo gipku naglo izraslu bivšu košarkašicu meni je pomoglo jer sam iz dana u dan osjećala promjene, a i nekoliko sam dragih cura potaknula da i same krenu i danas su sretne napretkom koji su ostvarile , a to je jedini smisao, napredovati, rasti, a pritom postati bolja i zdravija bića s kojma je suživot - lakši", zaključila je.



ČITAJTE I:

Najsretniji poznati par na špici: I nakon dva i pol desetljeća najviše uživaju udvoje

Veliko priznanje za obitelj Zidarić: 'Zna se tko stoji iza svakog uspješnog muškarca'

Mirna Zidarić puca od ponosa zbog sina Marina: 'Nadam se da ga nisam osramotila'

Linker
24. travanj 2024 10:12