Instagram
SLATKE BRIGE

Mirna Medaković Stepinac i Nevena Rendeli: Prvo ljetovanje s blizankama

Još nemaju ni šest mjeseci, a već uživaju u morskim radostima! Iako im je ljeto započelo na užarenom zagrebačkom asfaltu, HTV-ova voditeljica Nevena Rendeli i zagrebačka glumica Mirna Medaković Stepinac svoje su djevojčice povele na njihovo prvo ljetovanje - i naprosto uživaju.

Zagrebačka televizijska i kazališna glumica Mirna Medaković Stepinac svoje je "žabice", kako od milja zove kćeri Kaju i Zoru, rodila 3. travnja ove godine. U bolnici je provela pet tjedana: tri je čuvala trudnoću, a još dva je morala ostati zbog Kaje koja se rodila s manje od dva kilograma. Iako joj je to razdoblje bilo vrlo stresno, kao i ono kada je saznala da ne očekuje jedno dijete, već dupliće, sada u potpunosti uživa u svemu što roditeljstvo nosi. Mirna se stalno šali da su njezine blizanke najbolje kada spavaju, a čini se da im niti izleti ne padaju teško. Uz veliku podršku supruga, ekonomista Hrvoja Stepinca sve im ide kao od šale pa su tako potegnuli i na prvo ljetovanje sve do Primoštena.

- Nas četiri možemo gdje god. Iza nas Primošten, ispred nas Gospa od Loreta - napisala je uz prvu fotografiju s ljetovanja zagrebačka glumica. koja se pohvalila i kako svoje djevojčice javno doji.

www.mlijecnastaza.hr #budizvijezda #mlijecnastaza #bankamlijeka @unicef_hr

A post shared by Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep) on

A da ljetovanje s djecom nije bauk pokazala je i HTV-ova voditeljica i novinarka Nevena Rendeli koja odmara u Pirovcu, kao i svakog ljeta. Naime, njezina majka je iz tog pitoresknog mjesta i Nevena je u Pirovcu provodila sva svoja ljeta i uvijek mu se rado vraća - ovog puta sa svojim djevojčicama koje je dobila u braku s direktorom fotografije Makom Vejzovićem. Popularna voditeljica presretna je jer je napokon postala majka: 30. lipnja na svijet su stigle Mare i Lea. S obzirom na to da je rodila mjesec dana prije termina, s djevojčicama je još dva tjedna provela u bolnici, ali već tjedan dana nakon izlaska "šetale su po gradu kao prave šminkerice". Te šminkerice sada uživaju na plaži i u morskom zraku, a čak su skoknule i do zabavnog parka Mirnovec.

Objavu dijeli Nevena (@nevenarendeli)

Objavu dijeli Nevena (@nevenarendeli)

Linker
18. travanj 2024 22:33